PR CUAET
-
Sorry
-
User AllaLV has 1/3 warnings; be careful! Reason: Слідкуйте за мовою
-
AllaLV [5241406729] попереджений (1 з 3). Причина: Слідкуйте за мовою
-
/warn Слідкуйте за мовою
-
Скажіть будь-ласка. Моєму синові виповнилось 16 років. Я хочу зробити йому новий біометричний (закордонний) паспорт. Чи потрібно йому для цього реєструватись в Резерв+? Він має ID карту (зробив в 14 років) і має ще дійсний біометричний паспорт (проте скоро закінчується). На сайті про Резерв+ нічого не вказується canada.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/pasportni-diyi/oformlennya-zakordonnogo-pasporta/osobam-vikom-vid-16-rokiv
-
Підкажіть Ви довідку 2 рази замовляли? Бо я як подалась, то замовляла у посольстві. Якщо запросять думаю її використати . Термін майже 1 рік тієї довідки. Дякую
-
Навряд чи ви дочекаєтесь зі старими паспортами. А ось дочекатись аор і потім обновити аплікацію це можливо
-
Почему? Спасибо
-
На сайті консульства
-
Скажіть, буд ласка, чи в когось так само? Пару місяців назад зловила слот на грудень, лист на пошту прийшов. Сьогодні заходжу в особистий кабінет у розділ «Запит на візит» і там пише, що запитів не має.
-
Не треба реєструватися, цього достатньо
-
Підкажіть будь ласка, де можна переглянути список необхідних документів для отримання виготовленого паспорта?
-
Не передергивайте, я только хотела узнать, в каком месте я обхожусь этой стране в какие-то деньги, а не она мне. Не узнала🤷♀ бывает
-
Доброго часу доби. Пiдкажiть хто стикався - прислали неправильний лoгiн пароль до Portal , написав два емейла назад, вiдправив кризис форму - мiсяць тиша. Офic Монреаль. Може було в кого таке, пiдкажiть за який час та як вирiшили це. Дякую.
-
Не передергивайте, я только хотела узнать, в каком месте я обхожусь этой стране в какие-то деньги, а не она мне. Не узнала🤷♀ бывает
-
Якщо тут так погано, навіщо вам PR?
-
Классный ответ. Конкретный такой. Ни о чем.
-
И доказывать , что мы достойны этой страны и платим и работаем, тоже есть правда. И надеемся, что нас рассмотрят по этой программе в положительную сторону и с более быстрой динамикой.
-
Знаете ранее я бы с Вами согласилась, но прочитав ряд очень умных книг про политику и экономику, в т.ч. которая популярная в Торонто. То фраза не все так однозначно очень сюда подходит. Капитализм работает по принципу заработаем друг на друге. И это очевидная норма этих систем. Поэтому в Вашем и той девушки ответах есть доля правды.
-
Остается только радоваться, что те, кто принимают решения нам помогать не читают вот это вот всё, иначе давно уже бы все закрыли нафиг, чтоб не мучать людей Канадой.
12 Jan 2024, 17:45
327678/468352
less than a minute ago