PR CUAET
-
Може хтось знає, де шукати інформацію, щоб перерахували зарплату, бо хотілося б щоб платили більше за мою каторжну працю.)
-
Так само неперший день. Тільки я доклацала до всі вільні віконця на Торонто та Едмунтон на всі 6 місяців.... нічого. Таке саме подідомлення.🤬🤬🤬Ніякої прозорості та правди.
-
Дякую щиро.
-
В мене та сама ситуація з новою систеиою.🤬🤬🤬 зі старою стояла в е-черці рік і нічого...🤬🤬🤬 Таке відчуття що є якась агенція яка бронює ці місця а потімм перепродає за $.
-
Добрий вечір. Хтось знає чи можливо додати/перезалити документ до заяви на новий опен ворк перміт? Додала не той файл коли робила заявку
-
Тут питання більше в тому, що не хочуть вкладатись грошима і часом в людину, легальний статус якої може через рік після навчання може закінчитись, що в принципі логічно в будь якій країні
-
Це трохи не так працює. Вам з постійним статусом більше довіри і надії що ви залишитесь в фірмі на багато років. За це можуть трохи накинути. Але не факт
-
То це не правда? Я вже розмріялась.)))
-
На моїй роботі аж через рік нам всім добавили аж 1 долар.
-
А громадянам ще більше зарплата і будинок в подарунок дають) не слухайте нісенітниці 🙂