PR CUAET
-
Це трохи не так працює. Вам з постійним статусом більше довіри і надії що ви залишитесь в фірмі на багато років. За це можуть трохи накинути. Але не факт
-
То це не правда? Я вже розмріялась.)))
-
На моїй роботі аж через рік нам всім добавили аж 1 долар.
-
А громадянам ще більше зарплата і будинок в подарунок дають) не слухайте нісенітниці 🙂
-
Доброго часу, підкажіть можливо хто має, мені потрібен лист від нашого консульства з приводу проблеми із паспортами, про те що це є не так швидко і маються проблеми із подачею., та вже і з отриманням
-
Якщо хтось знає як зробите інакше та швидше, бо вже горить, напишіть в приватні, будь ласка
-
Та чому ніякої прозорості та правди ? Слоти дійсно можуть бути вже зайняті, я у вівторок злапала на 19.03, вчора поміняла на 21.01, потім на 15.01 і нарешті на 18.12. Звичайно тоді було більше слотів, бо люди відмовлялись від слотів у Торонто, бо злапали у Едмонтоні. Подруга також без проблем поміняла 2-3 слоти, бо знаходила слоти ближче, вчора. Люди ще можуть скасовувати, на даний момент можливо дійсно вже немає вільних
-
Там же, де і бронювали Треба натиснути на свої візити і можна завантажити ПДФ з підтвердженням
-
Посмотрите на Flighthub,я покупала там билет в половину дешевле чем на Expedia