PR CUAET
-
Та чому ніякої прозорості та правди ? Слоти дійсно можуть бути вже зайняті, я у вівторок злапала на 19.03, вчора поміняла на 21.01, потім на 15.01 і нарешті на 18.12. Звичайно тоді було більше слотів, бо люди відмовлялись від слотів у Торонто, бо злапали у Едмонтоні. Подруга також без проблем поміняла 2-3 слоти, бо знаходила слоти ближче, вчора. Люди ще можуть скасовувати, на даний момент можливо дійсно вже немає вільних
-
Там же, де і бронювали Треба натиснути на свої візити і можна завантажити ПДФ з підтвердженням
-
Посмотрите на Flighthub,я покупала там билет в половину дешевле чем на Expedia
-
Якщо так все жахливо в тій Канаді то нащо такі страждають? Питання не до вас. Риторичне
-
З відкритим wp не дуже і в країні імігрантів багато у кого є контракти не довгі. Тому не дуже тоді зрозуміла. А було зпочатку поволонтерити 3 місяці а потім ми подумаємо, також фішка для новоприбулих. Я стикалася з різними не дуже корекними моментами по праці
-
Знайома авторизувалась через ключ в не бачила слотів, я в той же час через дію та були доступні
-
Відгукніться будь ласка 🙏🏻 хто завтра буде в консульстві.
-
Я у вівторок чекала код від 6:00пм до 8, потім у 9:12пм аж злапала слот. Аж на березень Вчора міняла ті слоти то також це зайняло 2 години точно. На щастя у групі цій, якась дівчина написала що 18.12 відміняє аж три слоти, і я і ще 2 людини їй відписали що нам вдалось їх перехопити От і вся везучість😅
-
Так не ми в совку а совок в нас
-
Я це розумію але нажаль мені за 10 днів необхідно надати або паспорт дитини, який має вже бути в консульстві але вони не надають мені відповідь де той паспорт…. Або лист із поясненням що в них черга Слоти а також висячі сайти.. все для людей. Це більше лист відчаю