PR CUAET
-
Якщо так все жахливо в тій Канаді то нащо такі страждають? Питання не до вас. Риторичне
-
З відкритим wp не дуже і в країні імігрантів багато у кого є контракти не довгі. Тому не дуже тоді зрозуміла. А було зпочатку поволонтерити 3 місяці а потім ми подумаємо, також фішка для новоприбулих. Я стикалася з різними не дуже корекними моментами по праці
-
Знайома авторизувалась через ключ в не бачила слотів, я в той же час через дію та були доступні
-
Відгукніться будь ласка 🙏🏻 хто завтра буде в консульстві.
-
Я у вівторок чекала код від 6:00пм до 8, потім у 9:12пм аж злапала слот. Аж на березень Вчора міняла ті слоти то також це зайняло 2 години точно. На щастя у групі цій, якась дівчина написала що 18.12 відміняє аж три слоти, і я і ще 2 людини їй відписали що нам вдалось їх перехопити От і вся везучість😅
-
Так не ми в совку а совок в нас
-
Я це розумію але нажаль мені за 10 днів необхідно надати або паспорт дитини, який має вже бути в консульстві але вони не надають мені відповідь де той паспорт…. Або лист із поясненням що в них черга Слоти а також висячі сайти.. все для людей. Це більше лист відчаю
-
Є таке..... Але реально знаю багато таких історій людей що плачуть что мед. погана, доріг нема. Але тримаються зубами за цю землю. Як на мене то якщо Канада не підходить то нащо той ПР
-
100% 😂 ще й постійне резиденство хочуть в такій жахливій країні. До речі, мені на 3.5 долари підняли. Чоловіку на 4, от знову буде перегляд буде, тримаємо кулачки. Скіли його знову покращились, як і посада в принципі
-
Отже ви дуже везуча якщо змогли аж 4 рази слоти спіймати, я з кінця січня 2023 жодного не словила. Сиджу у дії та на сайті щодня. То сайти зависає, то оновлення, то сайті спіймала на останньому етапі повідомлення що слот недоступний
-
Після вчора коли всі слоти розгрібали,мені ніяк код не приходив на пошту…а вже як всі зловили слоти то мені аж сьогодні прийшли аж 7 кодів,але слотів вже нажаль немає…точніше віконця сині ,але ,,На жаль ,проміжок часу вже зайнятий.Спробуйте обрати інший,,🤬
-
Добрый вечер. Работаю на стройке на позиции skilled labourer, занимаюсь земляными работали, никаких сертификатов не имею. В EOI есть пункт по регулирующимся профессиям. Подскажите, пожалуйста, подхожу ли я под professional occupations (как construction craft worker), если так, то нужен ли мне Red seal сертификат, чтобы получить 10 баллов по этому пункту