PR CUAET
-
Дистанционно вы отправляете только сканы.
-
В каком виде? Эник прислали документы для заполнения, там только пару вариантов и оба "физической" почтой - Украинской - по территории Украина, или МЕждународной (Nova Poshta Global)
-
Спасибо большое за информацию
-
Делаете заявку в Эник, они вам ответят все ли документы и все ли правильно вы добавили, потом вы оплачиваете ВЕС, там вам дадут номер вашей заявки и вы даете ее в Эник, они подтверждают ваш диплом и отправляют все в ВЕС, вам приходит результат от вес.
-
Украинское точно)
-
Сначала Эник?
-
Да, любое образование нужно подтвердить через Эник и потом ВЕС.
-
Добрый день, у меня вопрос, а если образование не высшее, а техникум? Процесс такой же? Нужно регистрироваться в Wes? Я ещё не завершила регистрацию, мне на сайте WES написали : Please have your document verified by the ENIC Ukraine. Please ask ENIC Ukraine to send a document package to WES
-
Основний момент, що ти можеш писати в досвід, це сплачені податки від отриманих грошей саме в Квебек Якщо рахувати перебування, то вже фізичний момент і якщо нема тебе, то тебе нема) Люди що працюють ремоут в гатіно і мають офер, але живуть в Монреалі, можуть франц не здавати
-
Бо знаю що так робили раніше але всеж наскільки це легально зараз то питання. Якщо хтось щось чув - напишіть
-
Дивіться в гілку Квебеку, там люди ці речі якраз і обговорюють
-
Ну я б про це на всякий випадок згадав в анкеті. Тому що вроді не відмова, а більше abandonment, але я так розумію ви не знаєте точно який статус тої заявки зараз.
-
Видаліть, і створіть нову. Змінювати не можна, бо від цих відповідей вас направляє на зовсім інший тип заявви з іншими офрмами та вимогами.
-
Така ж проблема
-
cuet ircc кабинет не работает ? не могу зайти
-
Добрий день, підкажіть будь ласка, яку назву міста народження в ДІЇ вказувати при оформленні витяга, якщо воно було переіменовано ( стару чи нову) ?
-
Дзвоніть ао тому номеру, у кожного другого така помилка була
-
Доброго дня! Можливо хтось підкаже що це за помилка? Документи мої і дружини проходять , а на дитину чомусь ні? Хтось стикався з таким?Пробую вже тиждень з різних девайсів та браузерів та сама помилка. Дякую
-
Ні, не потрібно
-
Читайте коментарі ⬆️
12 Jan 2024, 17:45
32776/466854
3 minutes ago