PR CUAET
-
Після вчора коли всі слоти розгрібали,мені ніяк код не приходив на пошту…а вже як всі зловили слоти то мені аж сьогодні прийшли аж 7 кодів,але слотів вже нажаль немає…точніше віконця сині ,але ,,На жаль ,проміжок часу вже зайнятий.Спробуйте обрати інший,,🤬
-
Добрый вечер. Работаю на стройке на позиции skilled labourer, занимаюсь земляными работали, никаких сертификатов не имею. В EOI есть пункт по регулирующимся профессиям. Подскажите, пожалуйста, подхожу ли я под professional occupations (как construction craft worker), если так, то нужен ли мне Red seal сертификат, чтобы получить 10 баллов по этому пункту
-
У фейсбуці побачила. Здається сьогодні по ЕЕ пройшлися
-
Нам на старій роботі+1 CAD індексували кожен рік+ по результатам роботи ще трохи накидали. В мене небагато вийшло, але +2,5 на годину пайстаб став виглядати краще
-
Ще й хата за ціну, про яку і говорити не можеться. Та й ще й з «гівна і палок». Жах
-
🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️ Дата: 17 листопада Час: 18:00 по Торонто Програма вебінару: Обговорення Express Entry та STEM-відбору. Програми без вимог до знання мови Провінційні програми в: - Онтаріо - Альберті - Атлантичних провінціях Як заявити робочий досвід за кордоном як FOP Як подати заяву на PR, якщо ви не працюєте на канадського роботодавця Приєднуйтесь, щоб дізнатися більше про шляхи імміграції до Канади! Вебінар від Barbican Immigration us06web.zoom.us/webinar/register/WN_WQel9J6PTeWl5nA7RILT5g
-
Куча то хата?
-
Боже, я так дякую вашій подрузі😅я вже була змирилась на 15.01, але всеодно в душі хотілось швидше😅😂і як побачила її повідомлення, зразу злапала ту дату, і їй була дуже вдячна, пізніше побачила що ще 2 людей їй дякували 🙂оце я розумію, людяність )
-
В Дубаях жарко занадто
-
Тому що цей пр надто легко отримати і відмовлятися від такого варіанту коли не має можливості заглянути у майбутнє не лонічно. До того ж за великим рахунком якщо у людини в Україні було комфортне життя то ані Канада ані інша країна таких умов не може запропонувати за різних причин
-
Прошу людей,якщо декому з вас не потрібен СЛОТ то дайте знати 🙏🫶😩
-
Могу ошибаться,но лейбореры вне трейда,и рэд сила у них нет 100%.Но даже если бы и был,то абсолютно очевидно (есть пассажиры в группе которые свято верят в обратное) и доказано личным примером,что подаваться можно будучи аппрентисом в одном из трейдов (монтажник,сварщик,электрик и так далее). З.ы:рэд сил чаленджить это ад,который не каждый осилит.у меня на работе мужичок есть канадец,60 +лет.4 раза сдавал,4 раза пролетел.