PR CUAET
-
🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️ Дата: 17 листопада Час: 18:00 по Торонто Програма вебінару: Обговорення Express Entry та STEM-відбору. Програми без вимог до знання мови Провінційні програми в: - Онтаріо - Альберті - Атлантичних провінціях Як заявити робочий досвід за кордоном як FOP Як подати заяву на PR, якщо ви не працюєте на канадського роботодавця Приєднуйтесь, щоб дізнатися більше про шляхи імміграції до Канади! Вебінар від Barbican Immigration us06web.zoom.us/webinar/register/WN_WQel9J6PTeWl5nA7RILT5g
-
Куча то хата?
-
Боже, я так дякую вашій подрузі😅я вже була змирилась на 15.01, але всеодно в душі хотілось швидше😅😂і як побачила її повідомлення, зразу злапала ту дату, і їй була дуже вдячна, пізніше побачила що ще 2 людей їй дякували 🙂оце я розумію, людяність )
-
В Дубаях жарко занадто
-
Тому що цей пр надто легко отримати і відмовлятися від такого варіанту коли не має можливості заглянути у майбутнє не лонічно. До того ж за великим рахунком якщо у людини в Україні було комфортне життя то ані Канада ані інша країна таких умов не може запропонувати за різних причин
-
Прошу людей,якщо декому з вас не потрібен СЛОТ то дайте знати 🙏🫶😩
-
Могу ошибаться,но лейбореры вне трейда,и рэд сила у них нет 100%.Но даже если бы и был,то абсолютно очевидно (есть пассажиры в группе которые свято верят в обратное) и доказано личным примером,что подаваться можно будучи аппрентисом в одном из трейдов (монтажник,сварщик,электрик и так далее). З.ы:рэд сил чаленджить это ад,который не каждый осилит.у меня на работе мужичок есть канадец,60 +лет.4 раза сдавал,4 раза пролетел.
-
😭😭😭😭
-
Я вірю в те, що є люди які злапають у Едмонтоні і відмовляться від слоту Торонто( наприклад, чи навпаки) і ви також злапаєте. Вважаю що треба просто час від часу пробувати, зранку, вдень, ввечері. І перевіряти може і у групі якась супер людина напише що скасовує десь😅
-
без доріг та медицини нащо та хата? Та ще й белькочуть по англійській, міряють то інчами то ярдами, різнокольорові прапорці, жах ...
-
Коротка відповідь ні - ми не додаток. Але ми у групі гуманітарних програм - там є і інші (pathways for Hong Kong, Americas, і якісь програми під назвою Public Policy - це мабуть Судан) і наша окремо. І всі ці процессять по різному, окремо. Вірніше нашу поки що не процессять
-
Які там університети скажуть краще за реальність. Рік навчань по три години чотири дні в тиждень, щоденне дуолінго по 2-3 уроки, babble, Eva, слухання фраз на фоні майже щодня і до 2 рівня довчилася з 0- це результат? Скільки ще років треба щоб до 7 дійти? І це враховуючи те що золота медалістка школи та червоний диплом магістра.