PR CUAET
-
Боже, я так дякую вашій подрузі😅я вже була змирилась на 15.01, але всеодно в душі хотілось швидше😅😂і як побачила її повідомлення, зразу злапала ту дату, і їй була дуже вдячна, пізніше побачила що ще 2 людей їй дякували 🙂оце я розумію, людяність )
-
В Дубаях жарко занадто
-
Тому що цей пр надто легко отримати і відмовлятися від такого варіанту коли не має можливості заглянути у майбутнє не лонічно. До того ж за великим рахунком якщо у людини в Україні було комфортне життя то ані Канада ані інша країна таких умов не може запропонувати за різних причин
-
Прошу людей,якщо декому з вас не потрібен СЛОТ то дайте знати 🙏🫶😩
-
Могу ошибаться,но лейбореры вне трейда,и рэд сила у них нет 100%.Но даже если бы и был,то абсолютно очевидно (есть пассажиры в группе которые свято верят в обратное) и доказано личным примером,что подаваться можно будучи аппрентисом в одном из трейдов (монтажник,сварщик,электрик и так далее). З.ы:рэд сил чаленджить это ад,который не каждый осилит.у меня на работе мужичок есть канадец,60 +лет.4 раза сдавал,4 раза пролетел.
-
😭😭😭😭
-
Я вірю в те, що є люди які злапають у Едмонтоні і відмовляться від слоту Торонто( наприклад, чи навпаки) і ви також злапаєте. Вважаю що треба просто час від часу пробувати, зранку, вдень, ввечері. І перевіряти може і у групі якась супер людина напише що скасовує десь😅
-
без доріг та медицини нащо та хата? Та ще й белькочуть по англійській, міряють то інчами то ярдами, різнокольорові прапорці, жах ...
-
Коротка відповідь ні - ми не додаток. Але ми у групі гуманітарних програм - там є і інші (pathways for Hong Kong, Americas, і якісь програми під назвою Public Policy - це мабуть Судан) і наша окремо. І всі ці процессять по різному, окремо. Вірніше нашу поки що не процессять
-
Які там університети скажуть краще за реальність. Рік навчань по три години чотири дні в тиждень, щоденне дуолінго по 2-3 уроки, babble, Eva, слухання фраз на фоні майже щодня і до 2 рівня довчилася з 0- це результат? Скільки ще років треба щоб до 7 дійти? І це враховуючи те що золота медалістка школи та червоний диплом магістра.
-
ПР легко втратити. А от с паспортом так. Можна кудись і майнути
-
Тут погоджуюсь. Канада повинна "зайти". Я до прикладу з мурашника в Києві кайфую в преріях де оленів більше четвероногих