PR CUAET
-
Примерно 4 мес, если не ЕЕ.
-
Якого місяця подалися?
-
Мені сумнівно, бо як додаєте партнера то втрачаєте бали і не потрапляєте у вибірку ще до одержання балів
-
Аор, биометрия, медицина, портал 1, портал 2, Екопр, физическая карта на почту. Если не будет доп запросов.
-
Після номінації, коли вже буде +600 балів
-
Тішуся думками... знайомі за нас раніше на 2 тижні подалися. Їм вже надіслали номер і на біометрію. Тож.... мы наступні))))
-
Після вибірки ви можете вносити якісь зміни, не впевнена що можна партнера додати АЛЕ воно перерахує бали. Тому не думаю що ця стратегія спрацює
-
Так що може і не за тиждень
-
Ну 4 місяці чекати...
-
3 місяці (((
-
Используйте поиск. Буквально вверху пару предложений выше
-
Сдайте спочатку CLB безкоштовно, дізнаєтесь свій рівень
-
Вже теж померла.
-
Тобто якщо вже більше 21 го і мати і донька в Канаді ,то може отримати лише мати pr (мати в якої бабуся громадянка Канади)?
-
Привіт, не звичне питання, але прочитала в іноземних чатах що багато хто так робить😅 може хтось з Вас робив на практиці? Отже, в ЕЕ чоловіка записати мене(дружину) як unaccompanied,щоб мати більше балів. Потім він отримає NOI , потім номінацію. Та після номінації в ЕЕ зразу міняємо мене(spouse) як accompanying :) . P.s. Ми обидва в Канаді, чи може офіцер це визнати як misrepresenting? На пабліках зарубіжних бачу багато хто так робить для підвищення балів перед провінціальним запрошенням. Але можливо хтось з вас дійсно так робив на практиці?:) дуже дякую
-
Добрий вечір! Коли вас запили як ви хочете щоб вам відправили відповідь? Стандартний Канада пост чи наступний день. Як ви заповняли? В чому різниця? Щиро вдячна
-
А ваша мати чи батько , які для прабабусі є онук чи онучка - вони живі? Ось він чи вона можуть, якщо є в Канаді. І, якщо ви іх дитина і вам менш 21 року - то він/вона можуть вас включити в аплікацію як члена сім'ї.
-
Я тільки подалась, то поки нічого не можу конкретного сказати, але сподіваюсь отримати по цій програмі😅
-
Також в Альберті є програма для айтішніків/маркетологів, головна задача отримати джоб офер, як я розумію ЛМІА не обов‘язково. Alberta Express Entry Accelerated Tech Pathway
-
Не потрібно буде
12 Jan 2024, 17:45
3277/450763
about a minute ago