PR CUAET
-
Вона все пояснила, що українці слабкі в тому, що приїзджають наприклад були касиром, якимось середнячком. А кейси сильні це приїхав йдеш навчаєшся а потім такий в нефтяній компанії працюєш🤣
-
Сьогодні забирали за тим графіком-отримали.Чоловік забрав дитячий паспорт,резерву не питали.
-
Я гадаю, що саме через це сьогодні в консульстві в Оттаві був Армагеддон. Стільки народу я ще не бачила. Консул не встигал
-
Не робіть так, по одному беріть
-
Не мрія для митника чи судді з України. А так цілком пристойно. Не Дубаї, але лобстерами вечеряти можна часто
-
Консульство відповідало що у них в системі є скан копії виготовлених паспортів. Що треба їм написати і вони вишлють на email. Спробуйте! Вам же потрібна лише електрона версія зараз
-
Ну може ви й праві
-
Заброньовані
-
А слоти у вас були заброньовані чи на стадії опрацювання?
-
Я взагалі не розумію іміграційної політики коли на словах кажуть що шукають спеціалістів та талановитих а по приїзду дають швабру😂 бо освіта не та і таланти не ті
-
Ok, зрозуміло 🫡
-
А ви зробіть перед вильотом, як варіант. І роздрукуйте
-
Нормально диппоштою дійшло за місяць, це якщо в Оттаві роботи будете
-
На мою думку, ця строка «для дитини/ підопічного» зроблена саме для того, щоб люди могли змогу зловити слоти для всієї родини, в один день. Тому цілком логічно, що не тільки дітей, а й батьків чи супруга/ дружину можна писати в підопічних. До того ж, якщо батьки-пенсіонери приїхали з вами до Канади, то скоріш за все вони не знають мови, не працюють, а є по факту вашими підопічними 🤷♀️ Головне, щоб в отримувачах послуги були ПІБ саме того, хто її по факту отримує. Це моя теорія авжеж. Я зі свого кабінету забукала слот для двох батьків і дитини, подивимось :)
-
Якби в них було більше часу на створення нової системи то можливо так би і було. Але вони буквально зклепали оновлений сайт за тиждень.
-
Зайшла в дію клікнула на піділіться враженнями про послугу( а в мене таких вражень штук 50 там бовтається, і що?? Не дає , висловить свою найщирішу « подяку за такий серхвіс»)) мабуть знають що ім там надякують)))
-
15 років.
-
Бідолашні
-
Виходить, що так.
-
Можливо вам пощастило)
12 Jan 2024, 17:45
327884/426745
4 minutes ago