PR CUAET
-
Виходить, що так.
-
Єхууу і ми дочекались нарешті …майже 7 місяців 😬 І 7 місяців слоти ловила 🤪
-
Доброго вечора.заповнюю заявку на подовження ворк перміт і побачила такий нюанс,що подовжений термін безоплатної послуги.це дійсно так чи все ж таки оплата потрібна?
-
Дякую.
-
До того, що у вас було в Україні ви скільки років йшли?
-
DHL 13 днів
-
Мабуть для цього має бути вільний день але мені здається зараз всі дати просто забиті
-
Дякую ,Оксана.Сподіваюсь що все буде добре 😊
-
Повір крім судей немала кількість людей непогано жила в Україні з цілком виробничими професіями. Набагато скромніше за судей але й набагато ліпше чим пламбер у Канаді. Диспетчер мабуть працює у набагато ліпших умовах чим пламбер що є великим плюсом. Але ж ми поріанюємо як було в україні та стало тут
-
Доброго вечора. Через кризисну форму можна , подивитися покрокова є в ютубі
-
Отримувати виготовлений закордонний паспорт для дитини, змушена була летіти я, бо з консульства прийшла відповідь на е-mail, що чоловіку без Резерву+ не видадуть …
-
Я в Україні не бідував. Не суддя і не пламер. Але все життя якісь війни, революції, гіперінфляції. Стабільності 0. А тут два роки - є все що душі потрібно. Говорив сьогодні з сестрою з України. Запитала скільки я плачу за газ. А я не знаю..... Щось там автоматом знімає. Показники в кабінеті вірні ..... Зіграли з сином в футбол- 5:5. Ось що я повинен знати. І яка мені різниця скільки коштує газ чи бак бензину. І скільки обійдеться вечеря в ресторані. Це рутина. А головне це сім'я і позитивні емоції. Їх не може дати Канада. Ми їх робимо самі