PR CUAET
-
До того, що у вас було в Україні ви скільки років йшли?
-
DHL 13 днів
-
Мабуть для цього має бути вільний день але мені здається зараз всі дати просто забиті
-
Дякую ,Оксана.Сподіваюсь що все буде добре 😊
-
Повір крім судей немала кількість людей непогано жила в Україні з цілком виробничими професіями. Набагато скромніше за судей але й набагато ліпше чим пламбер у Канаді. Диспетчер мабуть працює у набагато ліпших умовах чим пламбер що є великим плюсом. Але ж ми поріанюємо як було в україні та стало тут
-
Доброго вечора. Через кризисну форму можна , подивитися покрокова є в ютубі
-
Отримувати виготовлений закордонний паспорт для дитини, змушена була летіти я, бо з консульства прийшла відповідь на е-mail, що чоловіку без Резерву+ не видадуть …
-
Я в Україні не бідував. Не суддя і не пламер. Але все життя якісь війни, революції, гіперінфляції. Стабільності 0. А тут два роки - є все що душі потрібно. Говорив сьогодні з сестрою з України. Запитала скільки я плачу за газ. А я не знаю..... Щось там автоматом знімає. Показники в кабінеті вірні ..... Зіграли з сином в футбол- 5:5. Ось що я повинен знати. І яка мені різниця скільки коштує газ чи бак бензину. І скільки обійдеться вечеря в ресторані. Це рутина. А головне це сім'я і позитивні емоції. Їх не може дати Канада. Ми їх робимо самі
-
Пишіть в гілку Федеральний етап Монреаль не лише для аплікантів по ЕЕ Більше відповідей буде
-
Так ви ж подається на паспорт в Канаді то вже буде відомо де ви є. Ви ж подаєте і візу і паспорт як залетіли сюди і місце проживання. Тому вони і так знатимуть все бо в реєстрах є все.🤷
-
🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️ Дата: 17 листопада Час: 18:00 по Торонто Програма вебінару: Обговорення Express Entry та STEM-відбору. Програми без вимог до знання мови Провінційні програми в: - Онтаріо - Альберті - Атлантичних провінціях Як заявити робочий досвід за кордоном як FOP Як подати заяву на PR, якщо ви не працюєте на канадського роботодавця Приєднуйтесь, щоб дізнатися більше про шляхи імміграції до Канади! Вебінар від Barbican Immigration us06web.zoom.us/webinar/register/WN_WQel9J6PTeWl5nA7RILT5g
-
🔤🔤🔤🔤🔤 Шановні участники! Будь-ласка пишіть по темі та не перетворюйте гілку у флуд. За сьогодні та вчора більше 2500 повідомлень. У модераторів немає ні часу ні бажання витрачати години на читання та видалення. Інакше ми будемо вимушені заархівувати гілку. Нагадаю за порушення правил в чаті після 3 попереджень MUTE або BAN. В деяких ситуаціях без попередження. Ще момент: У нас періодично з’явиляються “бізнесмени”, які позаброньовували слоти та продають потім. Прохання не купувати та не підтримувати такий бізнес. Якщо вам пропонують купити, будь ласка, кидайте адміністраторам посилання на цих людей. Не зможуть продавати, ви зможете без проблем бронювати. Дякую за розуміння, повагу до адміністрації та інших участників.
-
O_O Велл, видимо любой апоинтмент теперь могут отменить. Первый раз такое вижу
-
Скажіть будь ласка яку аплікацію ви обирали ? Бо нашої тут немає . Дякую !