PR CUAET
-
Пишіть в гілку Федеральний етап Монреаль не лише для аплікантів по ЕЕ Більше відповідей буде
-
Так ви ж подається на паспорт в Канаді то вже буде відомо де ви є. Ви ж подаєте і візу і паспорт як залетіли сюди і місце проживання. Тому вони і так знатимуть все бо в реєстрах є все.🤷
-
🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️ Дата: 17 листопада Час: 18:00 по Торонто Програма вебінару: Обговорення Express Entry та STEM-відбору. Програми без вимог до знання мови Провінційні програми в: - Онтаріо - Альберті - Атлантичних провінціях Як заявити робочий досвід за кордоном як FOP Як подати заяву на PR, якщо ви не працюєте на канадського роботодавця Приєднуйтесь, щоб дізнатися більше про шляхи імміграції до Канади! Вебінар від Barbican Immigration us06web.zoom.us/webinar/register/WN_WQel9J6PTeWl5nA7RILT5g
-
🔤🔤🔤🔤🔤 Шановні участники! Будь-ласка пишіть по темі та не перетворюйте гілку у флуд. За сьогодні та вчора більше 2500 повідомлень. У модераторів немає ні часу ні бажання витрачати години на читання та видалення. Інакше ми будемо вимушені заархівувати гілку. Нагадаю за порушення правил в чаті після 3 попереджень MUTE або BAN. В деяких ситуаціях без попередження. Ще момент: У нас періодично з’явиляються “бізнесмени”, які позаброньовували слоти та продають потім. Прохання не купувати та не підтримувати такий бізнес. Якщо вам пропонують купити, будь ласка, кидайте адміністраторам посилання на цих людей. Не зможуть продавати, ви зможете без проблем бронювати. Дякую за розуміння, повагу до адміністрації та інших участників.
-
O_O Велл, видимо любой апоинтмент теперь могут отменить. Первый раз такое вижу
-
Скажіть будь ласка яку аплікацію ви обирали ? Бо нашої тут немає . Дякую !
-
То тоді можна старий просто принести в консульство і анулювати
-
в цілому, це ніяк не вплинуло на розгляд, і після сплати за день вже був апрув. Тобто не реджектнули.
-
я аплаїлась дитині на продовження візітор рекорд на базі наших нових ворк пермітів, додала лист пояснення, але все одно прийшов запит на оплату 100$. може саме новий візітор рекрд не входить в цю групу
-
Я трішки більше. Витратила купу сил, нервів, часу і грошей. Не розраховую, що тут від початку буде той самий рівень, який я набувала десь 17 років, враховуючи навчання і роботу вже під час навчання. Не буває так. Але розраховую, що з моїм отриманим досвідом, все буде набагато швидше. Не відразу в аеропорту)) чи перші роки, коли і англійська рівня «вільно розмовляю англійською. неправильно, але вільно». Але я бачу хороші можливості для розвитку. Навіть для першого емігрантського покоління, про яке ходить байка, що ми перегній для наших дітей тут)))