PR CUAET
-
Ми приїхали з двма чемоданами. А через два роки при переїзді наймали Uhall 26 фіт.... Ще й половину речей роздали
-
Саме так і маю думку, що саме для цього цю строку про дітей/ підопічних і зробили :)
-
Блін, 100%. 😁 також тут переїжджали в інший район з кращою школою і обстановкою в цілому, брали трак. Приїжджали з 3 валізами) ох, я ще й купу грошей витратила прям перед війною на замовлення товару. Навіть не хочу згадувати суму і думати який я лох 😁, не говорячи про втрати від закриття бізнесу. В рамках великого бізнесу - це копійки, але в рамках моєї сімʼї - це величезні суми грошей. Добре хоч не всі, а то б до Канади навіть не доїхала, чи доїхала б і просили б милостиню 🙈
-
Хочу подякувати @nadinka_ED за те що зробила дивовижний аналіз статистичних даних. І з нього трошки стає зрозуміло, що проблема в тому що нашу програму поставили в дуже дуже повільний процесінг. Майже холд. Це розвіює багато страхів людей чому так довго вони не можут отримати АОР і далі , чи можливо щось не так з аплікацією і т.д. Дякую 🙏
-
Дякую
-
Так звісно. Залишив все родичам.
-
Здрастуйте, Допоможіть, будь ласка. Авторизація зробив через дія підпис щоб зайти в е-Консул. И нічого не трапляється далі. Заводить мене в Дію, і все. І так далі по кругу. Щось я не те роблю? Підкажіть чи дайте пораду, будь ласка.
-
Взагалі не розумію що розбити з цим ЕЕ 😂😑😑😑