PR CUAET
-
Нам навіть консультво не написало, просто тиша вже більше 3 тижнів 😅
-
Всім доброго вечора Я тільки хочу реєструватися на перший етам AOS ?
-
vm.tiktok.com/ZMhsCtCwW Задавайте вопросы Юлианне Украинское консульство будет интервью с консулом
-
На компі у мене дії не має
-
Те саме, 25 жовтня сплатили, заяву відправили і тиша
-
Ми з Кічмою працювали і пролетіли з одним об'єктом, бо він у відпустці був і нехотів комусь передати справу, а продавець не став звісно чекати. Я також Тараса просив прискорену виплату і після заключення договору декілька разів разів у нього уточняв і він стверджував що у нас прискорена виплата. Але через декілька місяцяв я узнав в іншому відділені, що все таки не прискорено, а звичайні виплати. Для розуміння при прискореному варіанті термін виплати Mortgage на 7 років швидше. Звісно банк менше заробить, напевно і Тарас також, раз він так з нами поступив. Тому я раджу добре подумати перед тим як зв'язуватися з ним, бо він не буде захищати ваш гаманець. Доречі, колезі також Тарас не сподобався і вони кредитувалися в БМО, але у Філіпа.
-
Вам консульство це на імейл написало?
-
Ви з Едмонтона?
-
Доброго вечора, передивилась чат і нажаль не знайшла відповідь на запитання. Скажіть будь ласка, якщо я візьму іпотеку на дім на 25 років, але щось трапиться і я повинна повернутися в Україну через рік чи два, чи можу я продати цей дім? Або які є ризики? Або який повинен пройти час щоб я могла продати? Або це залежить чи виплатила я тіло кредита? Заздалегідь дякую за відповідь.
-
Ми готувалися до переїзду в Канаду ще до війни. Можливо були більш підготовлені. Знвли наперед куди і чого їхали. І який клімат, і яка перша машина і як рости професійно