PR CUAET
-
Мабуть! Бо я хайшла на квітень, пише 30 вільних слотів. Якщо намагаюся букнути - все зайнято. Точно баг....спробую завтра
-
Нажаль, на разі і ваша і моя думка лише теорія, і дізнаємось як воно є насправді трохи згодом:) Ось дівчина сьогодні тут писала, тому маю надію, що логіка і здоровий глузд все ж таки є в цій системі :)
-
Ви хотіли прискорену виплату це коли платите кожні 2 тижні ?
-
В Оттаві теж система не працює
-
Доброго вечора, чи дають у консульстві довідку про несудимість без резерву (чи військового документу)? Відправили у консульство з надрукованої дії, але чули, що консульські послуги чоловікам надають тільки з військовим документом (військовий квиток, резерв тд).
-
Только что пришла номинация на почту по AOS , ищу что делать дальше, это нужная мне ветка для поиска информации?
-
Тут є в групі консультанти, так можна просити, але самозабезпечення це основний фактор, гум -це не про ми бідні і нещасні пожалійте нас
-
Шкода що так у вас вийшло А як ви вирішили цю проблему потім самі ?
-
А Україна благополучна була. Корупція, торгівля людьми, органами, зброєю. Наркотрафік, зневага авторського права, Відсутність прав і свобод ...
-
Фактично да. Бо було кілька спроб у тому числі через іміграційного консультанта. Кожен раз подавали ще більше майна, більше зарплатні . Але їм то все одно кожен раз відмова бо вони не вірять що ти повернешся додому. І як мені вже потім пояснили що після 2 відмов шанси майде нуль отримати візу