PR CUAET
-
Тут є в групі консультанти, так можна просити, але самозабезпечення це основний фактор, гум -це не про ми бідні і нещасні пожалійте нас
-
Шкода що так у вас вийшло А як ви вирішили цю проблему потім самі ?
-
А Україна благополучна була. Корупція, торгівля людьми, органами, зброєю. Наркотрафік, зневага авторського права, Відсутність прав і свобод ...
-
Фактично да. Бо було кілька спроб у тому числі через іміграційного консультанта. Кожен раз подавали ще більше майна, більше зарплатні . Але їм то все одно кожен раз відмова бо вони не вірять що ти повернешся додому. І як мені вже потім пояснили що після 2 відмов шанси майде нуль отримати візу
-
Доброго вечора. У дитини 16 років паспорт та візиток рекордс закінчується 8 Березня 25 року. Чи можу я взяти на відпочинок дитину до Мексики на початку березня та повернутися приміром 7 Березня. Чи це ризиковано?
-
І якщо відмовляли у візі то заносили у чорний список?
-
Після кожної дати треба жати кнопку "очистити вибір" зверху справа. Бо система складає докупи всі дати. Звісно що в такому варіанті буде недоступно. І ще скажу всім хейтерам: За годину після відкриття цієї черги (вчора вроді то було), я зміг навіть перебирати слоти в Едмонтоні. Спочатку вибрав один, потім передумав (година не сподобалася), скасував, вибрав інший...... Все працює. Просто пройшло більше 24 години з того моменту і всі рознесли інфу по своїх телеграм чатах де сидять по 5-10 тис. людей в геометр.прогресії. і всі слоти розібрали
-
Ну про торгівлю людьми то якось прям перебільшення. Ні ну не сперечаюсь що щось таке було і скоріше за все ще є. Але ситуація в Україні в цьому плані не настільки жахлива як наприклад в Китаї.
-
Люди,помогите .Как можно зайти через Дiю,у меня не получапться,потому что паспорт продленный ,и каа захожу ,даёт, что моих данных нет.Хочу сделать подпись,та же история с продленным паспортом невозможно.В Монобанке ничего не получаеться.Не могла словить слот почти год,а сейчас даже зайти посмотреть на слоты не могу.
-
І на коли був слот ?
-
Цікаво, а в якій країні цього нема? Усюди є, але так, у нас було забагато корупції і всі проблеми звідти і йде. Але торгівля людьми, органами... ви б ще про біолабораторії американські розповіли