PR CUAET
-
Це вибачте пздц 🤬 а не ужас
-
Я добре пам'ятаю збірку відео де в Китаї дітей викрадали не просто з вулиці, а вириваючи їх з рук матері. Тож думаю менти там ще і не таке кришували. Та і вже мовчу про безкоштовну дитячу працю.
-
І дата така класна… а причина взагалі капєц 😦
-
Ну якщо будете в Києві, завтайте на вул. Жолудєва. Нічого шукати не треба буде.Вам все запропонують в шикарному асортименті
-
То так і робила кожного разу 🤬😡 немає вже ніяких сил, два роки в погоні за слотом🤯
-
Заводить в Дію через дія підпис і все. А де вхід у е-Консул? Допоможіть, Будь ласка
-
Я тільки що спіймала слот в Торонто на квітень. Але на себе. А треба на дитину 13 років. Питання: чи приймуть на тому слоті, хтось знає?
-
Блін, я якось не звертала увагу ніколи. І тут сусід таксист говорить - зараз покажу тобі справжнє нічне життя. Там навіть цивільні на вигляд продавчині кави в стаканчиках не продавцями виявились 🙈😂точніше продавцями, але не кави))
-
Ще відвідайте Мавзлєй і Фестивальний(Троєщина). Всі відео з Китаю будуть не актуальні.....
-
Не знаю як по іншим напрямкам, але в Києві чула особисто від декількох кардіологів, що батьки дітей, які мають проблеми з серцем, для пересадки їдуть в Індію. У доньки є чи, надіюсь, були проблеми, тому з цим напрямком дуже знайома. В Україні необхідність пересадки серця дитині - це смертний вирок. В Індії - ні, були б гроші, але там основна проблема не в пересадці, а в реабілітації і самій стерильності операції. В Канаді - це рутинна операція в СікКідс по словам нашого лікаря.
-
Що ви маєте на увазі, будь ласка