PR CUAET
-
Спробуйте заходити на сайт з ноута
-
Ви берете іпотеку на умовні 25 років але всередині є періоди які ви самі обираєте від року до 10. І там ставка ваша залежить від періоду. Найкращі ставки на 3-5 років. Якщо ви виходите з іпотеки до кінця вашого періоду, то попадаєте на штраф. Штраф може бути різним, там є формули і все індивідуально. Але чим ближче до кінцю періоду тим менше штраф.
-
Приходить такий же файл, що є в кабінеті. Все те саме. Роздрукуйте підтвердження
-
Я не розділяю за національністю, за за працьовитих , а не за тих хто на виплатах і не намагається
-
Всім привіт, вже декілька днів пройшло з появи слотів в Торонто. Комусь прийшов все ж таки лист на пошту після того як забронювали? І є там взагалі щось важливе в цих листах? Мені їхати у вівторок, а запис тільки в кабінеті і все
-
У вас есть 12 месяцев на изменение позиции мужа 😅. Вы всегда можете если есть финансовая возможность сделать «13ю» выплату в счет principal. Это эквивалентно bi-weekly
-
Дякую, у мене саме так і вийшло. Дорослий слот, а треба дитині.
-
Підкажіть будь ласка спіймала два слоти на травень місяць побрала пдф а потім через пару хвилин зайшла на мої візити а там нічого не має чому так
-
Розуміння імунізації та вакцинації в Канаді 📅 Дата: 27 листопада 2024 року (середа) ⏰ Час: 18:00 – 19:30 💻 Місце: Онлайн (Zoom) Ця онлайн-сесія, яку проведе медсестра з громадського здоров'я Анджеліна Дін, розроблена спеціально для новоприбулих до Канади. Ви дізнаєтесь про процес імунізації, обов’язкові та рекомендовані вакцини, в тому числі безкоштовне вакцинування від грипу, ковіду, ВПЛ тощо, необхідну документацію та важливість вакцинації для вашого здоров’я та здоров’я вашої родини. Реєстрація forms.office.com/pages/responsepage.aspx?id=eiINgq8H2EOXPsTFsXJBrHU0ahloIVxOuhzN6vbn1wpUQTlWWFgyNDBGTkJHR1lHSDVMSVRVNDQ5NS4u&route=shorturl
-
Середнім пальцем куди тиснути, будь ласка?
-
Ідеально описала типову афганську сімʼю, яка отримала пр в аеропорту, щоб решту життя прожити в соц житлі та на виплатах, ніколи не працюючі. Ось таким людям Канада щаслива надати ПР, вони велкам, на відміну від Українців :(
-
Хтось вище писав вибирати тижні, де найбільше дат. Я вибрала, де було 48. І тупо клацала вмі підряд дати
-
Блін, не повірите, але так і є)) не говорячи про дівчат, які і так зрозуміло кого очікують
-
vm.tiktok.com/ZMhsCtCwW Задавайте вопросы Юлианне Украинское консульство будет интервью с консулом