PR CUAET
-
Переважно іе через одну з програм для підписів. Я наприклад користуюся AdobeSign. Але з популярних є ще DocuSign також, та і ще д.жина інших. Я вам відсилаю документ емейлом, де є кнопка підписати, і вам дасть можливість просто курсивом надрукувати своє імя, або намалювати підпис (мишкою, або пальцем на смартфоні). Класично також для деяких форм потрібен мокрий підпис. Тоді просто вивислаю вам документ, ви його друкуєте, підписуєте, скануєте, і відправляєте назад. Але це вимагажться тільки для IMM5476? s то я вже більше року подаю їх з електронним підписом, і поки що не завертали (хоча мав би бути мокрий)
-
Дякую за відповідь Підкажіть будь ласка як підписувати онлайн договір технічно? Це потрібно мати електронний підпис спеціальний?Чи можна просто в Word /PowerPoint , PDF за допомогою функції малювати? Чи краще роздрукувати , підписати і надіслати відсканований варіант/фото?
-
Додзвонилася і дописалася. Відповідь одна, це наші правила, дані не співпадають, реєструйтеся заново і заново платіть 300 баксів. Скріншоти того, що це помилка системи, яка не пускає далі з правильно введенням даними надавала. На жаль, не допомогло. Будьте обачні і якщо система не дозволила ввести весь номер паспорту - телефонуйте в підтримку одразу.
-
Цікаво, мабуть варто буде перестрахуватися
-
В дружини є вже ця довідка, поки не перекладена, різна інформація ходить і не знаю чи взати одразу з консульства замовляти чи просто перекласти і вистачить
-
В разі чого можна по факту дослати замовлену з консульства? Чи краще одразу
-
Які саме дипломи ви додавали ?
-
Дякую 🙏
-
Подача позову в сід, який якщо виграєте (або якщо IRCC погодиться в досудовому порядку, що переважно і стається) зобовяже IRCC видати рішення в розумні строки. Проте на практиці це переважно для кейсів які в роботі роки, бо навіть після рішення суду це ще може зайняти як мінімум кілька місяців. Плюс час на саму процедуру мадамусу. В нас в іміграції на жаль бувають кейси які роками застрягають, я маю на увазі 2-5 років.