PR CUAET
-
Мне сегодня пришло оповещение из консульства Торонто, так как у меня Слот через неделю. Я так поняла что это оповещение просто открыть надо в кабинете и все. Там не было специальной опции «Подтвердить». Я взяла себе и малой слоты в Эдике, но пока боюсь отменять слоты в Торонто, так как уже больше суток в Эдике мои слоты опрацьовуються 🤦♀️
-
Ні. Один слот - один паспорт
-
Це одиниці,
-
-
теж так думаю, вже замінив, дякую
-
Я б дзвонила і писала їм лист, щоб підтвердити свій візит. Бо в них той глюк з gmail. Ще приходять нічого на пошту. Виходить лиш сидіти постійно в тому особистому кабінеті і пильнувати їх записи
-
Трохи математики і висновок ШІ: В трьох провінціях новоприбулих українців 75572 Для обслуговування 75572 українців у Канаді, які потребують оновлення паспорта раз на 10 років (тобто 7557 осіб щороку), при обробці кожного запиту за 20 хвилин, один працівник може обслуговувати 5280 клієнтів на рік. Для повного покриття всіх паспортних запитів знадобиться 2 працівники на кожні 5280 осіб, що становить 4 працівники для обслуговування 7557 клієнтів на рік. Загалом, щоб забезпечити своєчасну видачу нових паспортів для всіх 75572 українців у Канаді, достатньо 4 працівників, що спеціалізуються виключно на видачі паспортів. 🤔 коли я була в Едмонтоні, там був лише 1 чоловік, який працював з паспортами. Один ! на 3 провінції
-
Вам на пошту прийшло оповещение или ви в кабінет просто зашли? Можете сделась скрин как он вигдятит :)
-
Вам на пошту прийшло оповещение или ви в кабінет просто зашли? Можете сделась скрин как он вигдятит :)