PR CUAET
-
🔤🔤🔤🔤🔤 ПРО НОВОПРИБУЛИХ В КАНАДІ: Новоприбулі | Newcomers - 6-епізодний короткометражний серіал канадського режисера про реальні історії українських родин, які іммігрували до Канади через повномасштабне вторгнення Росії на територію України у лютому 2022. Date: Sat, Nov 16 • 6:00 PM MST Location: 10629 98 Street Northwest, Edmonton, AB T5H 2N6 www.eventbrite.ca/e/newcomers-documentary-premiere-tickets-1048822886487?aff=ebdsshother&utm_share_source=listing_android
-
Підкажіть, будь ласка, хто розуміє. Якщо ми як батьки подамося до 31.03 на нові ворк перміти в нові паспорти, то після отримання ворк перміту, нам треба податися на візи. Чи можемо ми подати дітей на стаді перміти після того як отримаємо нові ворк перміти, тобто після 31.03( проблема що на кінець березня нові паспорти не зробимо)? Якщо не подавати дітей на нові стаді перміти, чи будуть дійсні у дітей старі візи і візітор перміти, якщо у нас будуть нові ворк перміти? У дітей візітор перміт і віза дійсні до кінця 2026 року
-
І в мене зʼявились
-
У мене зараз тоже так
-
Ні, дитина має бути. Вони здають відбитки
-
Скажіть будь ласка! Як що у мене паспорт до 2027 року і WP теж до 2027 року, можу я податись на продовження паспорта до 2028 р, щоб продовжити ще на 1 рік WP?
-
Доброго дня, підкажіть, будь ласка, як зараз можна записатися у Консульство,якщо не має Дія.підпису і Особистого ключа?
-
Не знаю. Мій в 16 здавав. Здається з 14 а може і раніше
-
А з якого віку відбитки беруть?
-
Меня третий день не пропускает,я могу зайти в Дию ,но что бы не нажала,пишит ,что моих данных нет.До ихнего обновления,асп было в порядке
-
Є дієва інструкція як користуватися поновленним сайтом для отримання слотів, минаючи іншої зайвої інформації?
-
Дякую. Добре що подавала я. Значить я і заберу.