PR CUAET
-
Є дієва інструкція як користуватися поновленним сайтом для отримання слотів, минаючи іншої зайвої інформації?
-
Дякую. Добре що подавала я. Значить я і заберу.
-
Без стаді ви не зробите візу.
-
Але вам потрібно запитувати. В Києві сестрі не віддали паспорт дочки, оскільки подавав чоловік
-
Дякую, зрозуміла
-
Якщо у нього є резерв+
-
Звичайно)
-
Я більш за те питаю, чи чоловікові віддадуть паспорт дитини
-
З 12 років
-
Дитині ще трьох нема, думаю що без неї можна
-
Чи може хтось мені скинути які документи потрібні для подачі на паспорт ? І які копії? Тому що на сайті про копії нічого не бачу Дуже дякую
-
Дякую. Шкода(
-
Це можна одночасно подавати тепер?
-
Для подорожей до Мексики та Канади вимоги до терміну дії паспорта можуть відрізнятися. Ось що потрібно знати для кожної країни: 1. Для в’їзду до Мексики: • Паспорт повинен бути дійсний протягом всього періоду перебування в країні. Це означає, що якщо ваш паспорт дійсний до дати вашого повернення, проблем не повинно виникати. • Однак, рекомендується мати паспорт, дійсний не менше 6 місяців з дати в’їзду, оскільки деякі авіакомпанії можуть відмовитися від перевезення пасажирів із паспортами, термін дії яких закінчується менше ніж через 6 місяців. 2. Для в’їзду до Канади: • Паспорт має бути дійсний протягом усього вашого перебування в Канаді. Тобто, він повинен бути чинним на весь період вашого візиту. • Однак, у більшості випадків рекомендується, щоб паспорт був дійсний щонайменше 6 місяців після дати в’їзду. Хоча Канада офіційно не вимагає 6-місячного терміну дії, це може бути вимогою деяких авіакомпаній. Порада для мандрівників: • Завжди перевіряйте правила, встановлені авіакомпанією, якою ви летите, оскільки вони можуть мати власні вимоги щодо терміну дії паспорта. • Також корисно оновити паспорт заздалегідь, якщо термін його дії закінчується менш ніж через 6 місяців, щоб уникнути будь-яких можливих проблем під час подорожі.
-
Справа не в віщиторі , а в терміні закінчення паспорта. Почитайте скільки часу має бути дійсний паспорт для вʼїзду в Канаду і в Мексику