PR CUAET
-
При створенні дії
-
Копія закордонного паспорта першої сторінки і там де віза, копія ворк перміту, копія внутрішнього паспорту сторінки з печатками і реєстрацією, копія документа, який підтверджує проживання в канаді( ай ді, договір оренди…)
-
Доброй ночи, а где взять особистий ключ?
-
Дякую вам дуже 🙏🏻надіюсь без оригіналу приймуть
-
Потрібен. Я забула. Зробіть скрін з дії і роздрукуйте
-
Тобто індифікацій номер не обовʼязково? На сайті консульства Торонто є що він потрібен, а Едмонтон і Оттава за наявності. А я маю лиш копію і в дії. Оригіналу немаю
-
Там потрібно підписувати. Якщо можете підписати в електронному вигляді ( є епл пен чи граф планшет), підписуйте і зберігайте.
-
Як створити електронний ключ у “Дія” Для того, щоб створити КЕП через застосунок “Дія”, вам знадобиться підтверджений запис у додатку та набір документів у вашому профілі (ID-картка або біометричний закордонний паспорт). Ось покрокова інструкція: Крок 1: Встановлення та реєстрація у “Дія” 1. Завантажте застосунок “Дія” на ваш смартфон (доступно в App Store або Google Play). 2. Зареєструйтесь або увійдіть у свій обліковий запис. 3. Підтвердіть особу, використовуючи ID-картку або біометричний паспорт. Крок 2: Генерація КЕП (електронного підпису) 1. Відкрийте застосунок “Дія”. 2. Перейдіть у розділ “Послуги”. 3. Виберіть опцію “Отримати електронний підпис”. 4. Система перевірить ваші дані та запропонує створити новий ключ. 5. Введіть 4-значний PIN-код для захисту підпису (цей код потрібен для кожного використання підпису). Крок 3: Підтвердження створення КЕП 1. Після введення PIN-коду підтвердіть свою дію через BankID або інший спосіб підтвердження особи. 2. Підпис буде збережений на вашому пристрої та доступний для використання у “Дія”.
-
Вітаю, ми можемо допомогти взяти довідку з України з печаттю та підписали, перекласти її для PR та доставити вам в Канаду. Ні консульство ні є резерв для цього не потребі
-
Дякую 🙏
-
Олено, вас можна написати в особисті?
-
Звісно!
-
Підкажіть де саме в приват робити? Не можу знайти