PR CUAET
-
Доброго! Чи правда, що ведення кейсу у імміграційного консультанта по гуманітарній програмі дорожче ніж по економічній?
-
Українські водії почали стикатися з блокуванням своєї водійської ліцензії, дані про права стали масово видаляти з баз даних, зокрема міжнародних. відомості про видачу посвідчення стали зникати з реєстрів щодо українців, які отримували свої документи після 2013 року. Пов’язують це з неявкою водіїв за повісткою в ТЦК. Як відомо, з травня в Україні діє закон, який дозволяє судам за клопотанням воєнкомів призупиняти дію водійських прав осіб, що ухиляються від військового обліку або мобілізаційних заходів. з проблемою зіткнулися не тільки водії в Україні, а й українці за кордоном. Зокрема, стало відомо про перші такі випадки в Польщі, де місцеві правоохоронці можуть перевіряти українські документи через міжнародну базу даних.
-
Message from user Алёна Орлова has been removed because this user is in spam list (???)
-
Що це означає? Чи можете підказати?
-
Message from user Анастасия has been removed because this user is in spam list (???)
-
Не розумію чому..
-
Я думаю це означає що ваш слот скасували
-
Чому тоді дати одразу не закрили для пільгових категорій.. Я буду їхати все одно на слот з донькою, бо так не робиться
-
Розумію, але чому дати були тоді доступні для всіх, а потім просто взяли і скасували?
-
Бо у цей день будуть приймати пільгові категорії
-
Відповідь ШІ: Це повідомлення означає, що запис на візит був скасований через те, що закордонна дипломатична установа (в даному випадку Генеральне консульство України в Едмонтоні) вирішила приймати заявників із пільгових категорій у цей час. Ймовірно, установа переглянула пріоритетність прийомів та віддала перевагу тим, хто має право на пільгове обслуговування (наприклад, люди з інвалідністю, ветерани, багатодітні сім'ї тощо).
-
Message from user Sofia has been removed because this user is in spam list (???)
-
-
Можете будь ласка дати емейл консульства?
-
Система нова, її склепали буквально за тиждень. Тепер шліфують. Скоріш за все якщо приїдете вам скажуть чекати до кінця черги поки не приймуть всіх інших, це десь до шостої-сьомої вечора і якщо пощастить вас таки приймуть. Хоча можуть відправити додому. А ще можуть перезаписати на іншу дату і відправити додому.
-
Чи є емейл особисто консула? Хочу на пряму написати
-
В мене такої інформації немає. Треба почекати можливо хтось інший зможе вам на це відповісти