PR CUAET
-
Так, можуть всіх. Тому що в них тоді також не було причин мати ПР, а значить вони його отримали на основі misrepresentation. Більше того якщо людина буде inadmissible через misrepresentation, то і вся його/її родина буде також inadmissible, on the grounds of inadmissible family member.
-
Та ні, довідка про несудимість подається федерально, тому від програми якраз не залежить. Правильна процедура була б на основі того витягу в консульстві отримати довідку. Проте по факту вже були клієнти які подавалися з довідкою з дії з перекладом і отримали ПР
-
доречі а як в випадку ee стьавляться якщо на якийсь час виїхати але роботу залишити квацьку? ремоут бла бла бла
-
Expr.entry?
-
Що таке ЕЕ?
-
Так, гортайте догори і подивіться закріплені повідомлення
-
Підкажіть будь ласка, справка з дії підходить для подачі на пр? Якщо перекласти
-
Монобанк в мене є
-
Я там не бачила монобанк в списку
-
With regards to immigration, a writ of mandamus is a judicial remedy that asks the court to order Immigration, Refugees and Citizenship Canada (IRCC) — or another administrative entity — to issue a decision within a specified period of time. A writ of mandamus can be used effectively on an extensive range of application types, including (but not limited to): • Permanent residence • Temporary residence • Citizenship • Temporary resident permit • Criminal rehabilitation.
-
у знайомих також в Лондоні
-
ми також виграли ,але попали на ковід і не поїхали і ніякі документи не заповнювали окрім подання на грінку, то це рахується?
-
Не допоможе. Аналогічно з татом, біометрія 4 березня . Ті відписки що в пріоритет - то просто автовідповідь. Я писала в травні, липні, дзвонила в червні, липні, вересні. Знаю що обробляють в лондоні, відповідь звідти приходила :) думаю поо мандамус