PR CUAET
-
у знайомих також в Лондоні
-
ми також виграли ,але попали на ковід і не поїхали і ніякі документи не заповнювали окрім подання на грінку, то це рахується?
-
Не допоможе. Аналогічно з татом, біометрія 4 березня . Ті відписки що в пріоритет - то просто автовідповідь. Я писала в травні, липні, дзвонила в червні, липні, вересні. Знаю що обробляють в лондоні, відповідь звідти приходила :) думаю поо мандамус
-
Дякую за відповідь
-
Вітання! Чоловік після біометрії чекає вже 6 місяців на запит на паспорт (знаю, що чекають довше). Я писала в кризову форму, що є певні сімейні обставини і я потребую його допомоги в Канаді, мені відписали, що поставили його заявку в пріоритет. З того часу пройшло 1,5 місяці. Що ще я можу зробити? Чи варіант дзвонити в IRCC? Дякую
-
Скажіть а яка різниця для пр..що треба сдавати ?
-
Там питання про наміри. Так само як в провінційних програмах. Після отримання ПР ніхто не може заборонити переїзд і життя в будь якій провінції в Канади. Проте наміри жити в одній, або не дити в іншій є умовою програми. І якщо є можливість довести що у вас тих намірів не було (тобто ви збрехали чисто для іміграції) на момент подачі чи отримання ПР, то його можуть забрати і вілпити місрепрезентацію. Проте це теорія, на практиці це зробити надзвичайно складно.
-
А якщо нас вибрали у лотереї, але ми не були на співбесіді-тому як почалась війна і ми вже приїхали до Канади?
-
Тобто , фактично подаєшся на ЕЕ , тим часом ще живеш у Квебеці, потім , наприклад , переїзджаеш до іншої, а потім коли береш ПР , то повертаєшься у Квебек? Тому що в них же є пункт - що ті хто живе у Квебеці, але подається по ЕЕ не мають право після жити в Квебеці, чи ні ?
-
так вже 3 міс пройшло і ірсс нічого не відповіло , гроші заплатили за 2 етапи, але чи перевели на 2 чи ні ніде не видно