PR CUAET
-
І так я повертаюсь але ніяких дій дальше немає
-
Чому так думаєте що зря ? Навіть мігр.консультанти не знають як правильно зараз
-
Я теж так думаю що буде Тільки невідомо які будуть як в цей раз без профілю ЕЕ чи вже будуть включати з ЕЕ Ось що мене більше цікавить і невизначеність..
-
Доброго ранку! Скажіть, будь ласка, як підприємство зареєстроване у SINP, уже отримало JAL для одного з працівників, і потрібно JAL для працівника на аналогічній посаді, у кабінеті підприємство потрібно додати саме інформацію працівника з документами чи створювати повністю нову заявку на посаду? Дякую!)
-
А вас обрали Генадій вчора ? У вас є ЕЕ ?
-
А нічого що я буду видаляти профілі ЕОІ потім новий створювати ? Так само нічого що видалила ЕЕ а потім знову його зроблю ? Сподіваюсь може вони захочуть ще одну вибірку зробити про будівельним тільки щоб без ЕЕ то буде взагалі мені весело 😂 істеричний сміх ))
-
Будь-ласка, якщо хтось має FD від 1 Nov (чи пізніше) і отримає Портал 1 нарешті - напишіть сюди, як отримаєте. Хочу зрозуміти як довго чекати ще мені...
-
Ну смотрите, они ж там не ку ку (хотя иногда так кажется) , ну они же видят что проходной бал по СЕС вчера например 549.... а у меня в профиле к примеру 491 и у большинства не дотягивает до 500... я не думаю что будут они без анализа данных просто махать рукой и говорить раз в ЕЕ они,пусть там и идут. Ну мы ж не в детском саду. Я думаю это было сделано исходя из того ,что квоты на ЕЕ и NON EE разные квоты, и в EE они еще оставались, таким образом они решили снизить хоть немного нагрузку на AOS
-
Наче і так але чому вони так першу виборка зробили без ЕЕ не ясно ))
-
Напевно через пів року..вони ж тепер кожні півроку будуть скидать на пів року вперед?
-
Не можна, тільки паперові документи, ніякої електроніки.