PR CUAET
-
Тьфу блін різниця часова 😂
-
Дякую
-
Я уже сомневаюсь, позовут ли меня 😂
-
Вітаю!
-
Привіт ! Є хто з чоловіків хто вже був у консульстві на оформлені паспорту ? напишіть в ПП будь ласка
-
Не знаю чого вони так пишуть, все вірно слот ловите в посольство і мани ордер туда же в Embassy а по факту оформлення в консульському відділі адреса якось там "зустріч в кафе " Metcalfe
-
Ну це будем продовжувати ворк перміт буде час, щоб дивитись як далі відбувається вибірки і поміняти щось якщо треба під критерії їх Переїжджати думаю в інші провінції це погана ідея і навіть не хочу цього))
-
Так. Лишила все в машині, намалювала карту на конверті )) Візу апрувнули 🥳 Питали чого їду в США, про освіту в Україні і чим займаюсь в Канаді, не встигла до розповісти де працюю - сказали схвалено, паспорт через два тижні чекайте )
-
Какие документы нужны для оформления загранпаспорта Украины? Заранее спасибо. У меня запись в марте но хотел бы заранее подготовиться
-
В смысле заранее? Я пришла в 11:20 Сейчас 11:40 Слот на 11:30 меня еще никто не приглашал Думаете, буду сидеть больше часа?
-
А у вас уже был апоинтмет по новой системе ?
-
Поэтому всегда нужно иметь альтернативные варианты.
-
Ще заповнювала аплікацію на нього . Фото перша сторінка паспорта
-
Добрий ранок. Підкажіть будь-ласка, чи хтось продовжував WP по ПРОДОВЖЕНОМУ паспорті і чи це можливо ?
-
Доброго дня. Відповіли Вам в особисті
-
Дякую за відповідь. Тобто на чоловіка форму 5710 та фото паспорту і все, вірно?
-
Доброго дня, потрібно зробити майнову довіреність та заяву на прийняття спадщини. Підкажіть де я можу це зробити. Калгарі Дякую
-
Кто за компанию, как мой муж 🤪
-
Тут кто куда Кто забрать паспорт кто еще за чем
-
Переезжать в другие провинции это бесполезно ибо инициатива сокращения иммиграции исходит из федерального правительства, по сути цифры упали до таких какие были при консерваторах. Альтернатива должна быть в других странах а не провинциях
12 Jan 2024, 17:45
328634/445071
less than a minute ago