PR CUAET
-
Сдайте спочатку CLB безкоштовно, дізнаєтесь свій рівень
-
Привіт, не звичне питання, але прочитала в іноземних чатах що багато хто так робить😅 може хтось з Вас робив на практиці? Отже, в ЕЕ чоловіка записати мене(дружину) як unaccompanied,щоб мати більше балів. Потім він отримає NOI , потім номінацію. Та після номінації в ЕЕ зразу міняємо мене(spouse) як accompanying :) . P.s. Ми обидва в Канаді, чи може офіцер це визнати як misrepresenting? На пабліках зарубіжних бачу багато хто так робить для підвищення балів перед провінціальним запрошенням. Але можливо хтось з вас дійсно так робив на практиці?:) дуже дякую
-
Я тільки подалась, то поки нічого не можу конкретного сказати, але сподіваюсь отримати по цій програмі😅
-
Також в Альберті є програма для айтішніків/маркетологів, головна задача отримати джоб офер, як я розумію ЛМІА не обов‘язково. Alberta Express Entry Accelerated Tech Pathway
-
Канаді взагалі не цікаво, які там закони прийме Україна. Канада як і завжди буде підходити формально-консервативно. Як вже продемонструвала з цією дівчинкою з россії , у якої була кримінальна справа за фейкі проти армії РФ. Якої відмовили в статусі біженця. Бо є кримінальна справа і все. Хоча такої статті в Канаді нема. Тепер дівчина пішла це оскаржувати в канадський суд. Наняла адвоката. Бо в суд має подавати тільки адвокати. Імміграційні консультанти не мають права це робити. Тому адвокати дорожче. Ось це потрібно буде робити і українцям.
-
Вибачайте за джпг
-
Оу, ну раз грошей нема, то видно будуть ось так переправляти😂
-
Залишається просто чекати наступних кроків Канади, а не гадати, чи будуть арештовувати в посольствах, звідти літаками в Польщу, а вже звідти товарняками на схід 😁
-