PR CUAET
-
Чи маю я сповіщати ірсс про мою поїздку законрдон після подачі?
-
Покажіть лист, будь ласка (без персональних даних)
-
так лист запрошення чи лист оплатити біометрію? Вам треба її оплатити, безкоштовно ніхто робити не буде
-
Так .Ні разом з подачею ,ні окремою проплатою !
-
Люди, будь ласка, напишіть які документи будуть по факту приймати і вимагати. Бо в Польщі треба було лише принести паспорт дитини, свій і його свідоцтво про народження. і все вони робили на місці, і оплату прямо на місці приймали. Хочу в переліку документів було зовсім інше.
-
у сенсі не платили разом с подачею аплікації?
-
Флудити так флудити. Ностальгії вам в стрічку) Кожен рік одне й теж www.facebook.com/share/v/18LpM7HThT/
-
А в когось таке було що за біометрію теж не платили ?
-
число в 40000 исчезло
-
аор = Ваш номер аплікації. По суті окремий лист приходить просто, щоб дати Вам номер аплікації, поки вони обробляють Ваші документи. Але коли приходить одразу біометрія, то окремий лист аор просто не потрібен.
-
Надіюсь без бонусів все пройде!)
-
розумію. я теж буду наступного тижня забирати.
-
Якщо Ви отримали запит на біо, значить у вас є АОР
-
Дякую! Бо хочу наступного тижня забрати, а то скільки часу та нервів я на це все потратив!(
-
Подзвоніть в IRCC
-
У мене дата подачі 30.10.2023
-
Ну и я о том же, это для Геннадия он утверждал, что мы под 100000 наберем, а я говорила что там куча уже задвоенных
-
Яка у вас дата заявки? Вам терміново потрібно оплатити біометрію, але ще питання як ви її взагалі здали безкоштовно
-
Привіт.Як створити той онлайн кабінет? Є посилання? Буду вдячний
-
Потому что это число которое ни о чем не говорит…
12 Jan 2024, 17:45
328734/474652
6 days ago