PR CUAET
-
У мене дата подачі 30.10.2023
-
Ну и я о том же, это для Геннадия он утверждал, что мы под 100000 наберем, а я говорила что там куча уже задвоенных
-
Яка у вас дата заявки? Вам терміново потрібно оплатити біометрію, але ще питання як ви її взагалі здали безкоштовно
-
Привіт.Як створити той онлайн кабінет? Є посилання? Буду вдячний
-
Потому что это число которое ни о чем не говорит…
-
Може це речення збиває з толку людей, тут в группі постійно питають чи не заберуть паспорт
-
Мені прийшов лист запрошення на біометрію ще у грудні того року .З подачею аплікації я не платила за біометрію ,і окремого листа про оплату я також не получала .Просто з того часу ,як я здала біометрію в мене повна тиша .Вже минув майже рік .
-
Мабуть запропонували. І тепер головне питання чи не відмовлять по факту
-
но его публиковали на сайте, а теперь нет
-
Это наверное на момент когда было 32 тысячи
-
Оце й дратує, що закон є мати два паспорти а заяви в консульстві пишемо щоб не забирали та по групам уточнюємо 😤
-
Или спец документ . Он оформляется онлайн на сайте canada.ca . Если у вас случай как мой и вы все еще ждете карту, а выехать нужно
-
А на мейл приходило повідомлення?
-
привіт. коли саме оновлюється сайт і з'являються доступні слоти? (у мене тільки починається ця епопея)
-
В мене біометрія зарахована 6 грудня 2023 року .І я дійсно за неї не платила ,просто прийшла здала і все .
-
Отак виглядає процес підтвердження. Прийшло 🙏🏻🙏🏻
-
Я зловила на 15:40 😅
-
Ось це з'явилось за 2 дні після того як зловила слот. (На всяк випадок для тих хто нервував стосовно листа підтвердження)
-
ваші дати вже отримують пр, а ви на етапі біо за яку не платили.....
-
Вітаю. Підкажіть будь ласка, чи потрібно вказувати український паспорт у формі imm 0008 розділі 5 "pièce d'identité nationale" і додавати його копію з перекладом?
12 Jan 2024, 17:45
328749/474652
3 days ago