PR CUAET
-
Дуже дякую що поділились з нами🙏Тепер хоч знаємо що чекати)
-
Доброго дня, шановні!
-
17го июня
-
Як зняти обмеження в Employment Location? Я буду подавати на зняття обмежень і там жодного слова нема про локацію. Може треба додати листа? Благаю допоможіть.
-
а паспорт через неделю сразу поддтянеться в дию. с него можно будет взять номер и серию.
-
paystubs, letter of employment
-
Так ми вже упустили свою вибірку із-за цього профілю в ЕЕ який нам нічого не дає бо в нас там по суті низький бал … біль і розчарування 😅 зря його зробила це ЕЕ а так би можливо обрали Надіюсь скоро буде така сама вибірка
-
Дякую. У Вас паспорт старого зразку? Якщо так, то чи перекладаєте Ви його?
-
Если кому будет полезно, подавала на загран себе 12 в Эдмонтон, консул сказал что могу приехать недели через четыре и они мне выдадут распечатку с нового паспорта, по которой я смогу податься на новый пермит. Дочке оформляли в конце июля и сейчас только он приехал в посольство
-
IBM SkillsBuild for Ukrainian Newcomers Date: Tuesday, November 19, 2024 Time: 6:00 p.m. – 7:00 p.m. (Toronto time) Online Запрошуємо на інформаційну сесію про можливості та доступні курси на платформі IBM SkillsBuild. Подія онлайн, англійською та українською мовою. Ви дізнаєтеся про безкоштовний преміум-доступ до матеріалів IBM SkillsBuild, зможете протестувати платформу та отримаєте детальний огляд курсів. Цей інструмент згодиться новоприбулим українцям, але не тільки. На платформі можна вдосконалювати англійську, готуватися до пошуку роботи, дізнатися більше про підприємництво в Північній Америці, розвивати професійні навички та персональні хобі.