Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 772.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t611142269T Offline
    t611142269T Offline
    Tetiana Gorbach
    wrote on last edited by
    я тільки свій так відстежувала. а дитині до цього потреби не було. В дії пишуть, що в єМалятко дитина може свій завантажити документ. якщо був до цього закордоний біометричний паспорт. Ось інструкція
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex
    wrote on last edited by
    Де рахунки є то і показуйте. Це все рівно ні до чого не веде фінанси
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ігор Птушкін
    wrote on last edited by
    Вы как то увидели уведомление или сами зашли в кабинет?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5340665411T Offline
    t5340665411T Offline
    Iryna
    wrote on last edited by
    Доручення зорбIть у нотариуса на двух мовах я робила, без проблем зI слотами 250$
    1 Reply Last reply
    0
  • t611142269T Offline
    t611142269T Offline
    Tetiana Gorbach
    wrote on last edited by
    Так спробуйте ще раз. в мене таке вчеора постійно було. на третій раз пройшло. краще посміхайтеся. або на світло вийдіть ))
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga Fedak
    wrote on last edited by
    А во вторник народ так радовался, так радовался. Совершенно же очевидно было, что это произойдёт
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ігор Птушкін
    wrote on last edited by
    Що робити? Не можу авторизуватись..
    1 Reply Last reply
    0
  • t1590939410T Offline
    t1590939410T Offline
    Daria
    wrote on last edited by
    Всем снова здравствуйте Рассказываю всем, кто спрашивал Слот я поймала полтора месяца назад на сегодня 11:30 Помимо времени и даты слота я не получала никаких писем Оплатила я все заранее на почте что в 5ти минутах ходьбы от посольства Пришла в место назначения в 11:20, ждала до 12:00 долго думала вызовут меня вообще или нет В 12:00 меня вызвали, бланки там все есть, вам просто нужно их заполнить Из документов у меня были с собой: загран, айди, копия ворк пермита и копия паспорта (спросили прописку, этого у меня с собой не было) В 12:30 меня пригласили сфотографироваться и отпустили домой Для тех кто спрашивал нужен ли Слот на получение - нет не нужен, сказали, что в порядке живой очереди, но индентификатор должен прийти на почту Так же я думала, что ждать паспорт придется полгода. Мне пообещали 1-3 месяца
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostertag Ostertag
    wrote on last edited by
    Друзья что случилось 2 дня нельзя было ни один слот забронировать , а сейчас просто все месяца 0 - и не смотря на то какая услуга будь то паспорт, нотариальная услуга или справка .. везде вплоть до мая 0 слотов! Это какое то издевательство просто
    1 Reply Last reply
    0
  • t656925599T Offline
    t656925599T Offline
    Татьяна
    wrote on last edited by
    Чуда таку інформацію, що коли забираешь новий паспорт, підписуешь заяву на алулювання старого паспорта з візою? Це насправді так? Але я писала заяву що хочу старий паспорт з візою залишити. Дякую за відповідь!
    1 Reply Last reply
    0
  • t288166063T Offline
    t288166063T Offline
    Mykola
    wrote on last edited by
    теж в Одесі зустрів. Я сприймаю, куает як фільтр, тобто приїхати напряжно, особливо чоловікам, далі робота, мова і облаштуватися. Виконати умови чи знайти шпарину щоб пролізти (тут як з укр кордоном) в резиденти. У нас в Квебеці, то мабуть самий адекватний підхід: податися на гум і далі вчити франсе і працювати) На вас ніхто не обурюється, бо це по суті страждання для страждання)
    1 Reply Last reply
    0
  • t353237556T Offline
    t353237556T Offline
    Oleksii Kolodkin
    wrote on last edited by
    І ще раз, я не кажу що Канада когось обманула, я лише кажу за несправедливість, бо всі інщі країни в такому ж становищі, іх громадяни отримували ПР буквально в аеропорту, або біженство
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Julia Skobla
    wrote on last edited by
    Привіт, можливо хтось знає які є шанси по EOI з нок 42201? Вже зовсім заплуталась..
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Лариса Манойленко
    wrote on last edited by
    Подскажите ,как можно разрешить ситуацию. Дочь живёт с отцом 60 лет, не англоговорящим . Не получается зайти в аккаунт CRA отца по коду, звонит на горячую линию, но с ней не хотят говорить, а только с ним. А он не говорит по-английски. Говорят, что можно подписать доверенность , что она будет его переводчиком , но эта доверенность находится в том же аккаунте , в который невозможно зайти. Получается замкнутый круг. Кто подскажет выход из этой ситуации?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ірина
    wrote on last edited by
    яку консульство? бо в Торонте все було інакше, коли я там була в серпні.на кожну людину 3-5 хв, якщо щось не так з документами, ідіть робіть і кличуть наступного
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Лариса Манойленко
    wrote on last edited by
    Подскажите ,как можно разрешить ситуацию. Дочь живёт с отцом 60 лет, не англоговорящим . Не получается зайти в аккаунт CRA отца по коду, звонит на горячую линию, но с ней не хотят говорить, а только с ним. А он не говорит по-английски. Говорят, что можно подписать доверенность , что она будет его переводчиком , но эта доверенность находится в том же аккаунте , в который невозможно зайти. Получается замкнутый круг. Кто подскажет выход из этой ситуации?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex
    wrote on last edited by
    До речі в пріваті можно одразу виписку на англійскій зробити
    1 Reply Last reply
    0
  • t5340665411T Offline
    t5340665411T Offline
    Iryna
    wrote on last edited by
    Ничего не сделаете просто пытайтесь снова и снова
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yurii
    wrote on last edited by
    На скільки більше, цікаво,схожа ситуація.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    S K
    wrote on last edited by
    Не подскажу. Сам ожидаю неще одно подтверждение. Сыну сделали в августе, но ещё нет статуса о прибытии
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags