PR CUAET
-
Вам нужно было продлить паспорт и на него делать vr
-
Якщо закінчили коледж (2-3 роки) і бакалавра, то це рахується як два дипломи, і дає більше балів ніж просто бакалавр, але менше ніж магістр Мені для цього довелось відправити обидва дипломи, і коледж і бакалавр
-
Хтось буде їхати з Калгарі забирати паспорт наступного тижня ? 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Візьміть пасажира
-
так вже зробив, дякую!
-
Мілітарі для чоловіка
-
Едмонтон Дип пошта
-
Так, у мене книжечка, я перекладала. У чоловіка айді, але я теж переклала і айді, і витяг з пропискою.
-
Все слоты разобрали во вторник после 6 вечера и еще немного было утром в среду, теперь надо ждать травня выложат на сл полгода слоты или заходить каждый день и мониторить кто откажется или вовремя не подтвердит свой визит
-
Едмонтон на 99% не відправляє паспорти.
-
Спасибо, что написали, а доставку из посольства нельзя за деньги оформить, вы не в курсе? Мы слот с мужем себе аж на апрель поймали))) Так не хочется 2 раза туда кататься
-
я б консульству не вірив, а замовив доставку.
-
accesemployment.my.site.com/EventRegistration/s/?uid=a52ON00000CilnW&utm_source=UNI%20clients%202023&utm_campaign=f55bd04835-EMAIL_CAMPAIGN_2022_09_02_04_20_COPY_01&utm_medium=email&utm_term=0_14c8ea6dd1-f55bd04835-272406930&mc_cid=f55bd04835
-
IBM SkillsBuild for Ukrainian Newcomers Date: Tuesday, November 19, 2024 Time: 6:00 p.m. – 7:00 p.m. (Toronto time) Online Запрошуємо на інформаційну сесію про можливості та доступні курси на платформі IBM SkillsBuild. Подія онлайн, англійською та українською мовою. Ви дізнаєтеся про безкоштовний преміум-доступ до матеріалів IBM SkillsBuild, зможете протестувати платформу та отримаєте детальний огляд курсів. Цей інструмент згодиться новоприбулим українцям, але не тільки. На платформі можна вдосконалювати англійську, готуватися до пошуку роботи, дізнатися більше про підприємництво в Північній Америці, розвивати професійні навички та персональні хобі.
-
Без мови подаються на економічні програми
-
Дякую!
-
А коледж ,це як середня повна ,чи як ?
-
напишіть сюди: mfa.gov.ua/pro-ministerstvo/struktura/strukturni-pidrozdili/departament-konsulskoyi-sluzhbi і спитайте де ваш паспорт. вам мають відповісти.
-
Штраф теж платиш якщо ти продаєш будинок раніше строку ? Закритої ставки
-
Ок Не зауважив . Дякую
-
Можете глянути в калькуляторі, там є варіант "бакалавр", і другий після нього - "два дипломи", третій - "магістр"
12 Jan 2024, 17:45
328957/465915
15 minutes ago