PR CUAET
-
Я маю на увазі що мама не повинна бути там з нею? Якщо мама не зможе з нею поїхати на подачу чи на отримання. Я перевіряю усі можливі варіанти
-
Спасибо что поделились опытом - у кого есть более свежий опыт тоже буду признателен если напишите Спасибо
-
Все правильно. Більшість сюди і рвонули за халявою і за можливістю швидше ніж в Європі, стати резидентом. А коли вже тут виявилося, що шлях до резиденства, хоч і швидший але є купа умов, проблем та складнощів з його отриманням, то починаються ось такі незадоволені голоси. Будьте вдячні за все що маєте тут і зараз, і матимете ще більше. А незадоволення всім і вся, і зокрема місцем, де ви в безпеці а не на війні( потенційно як чоловік призивного віку) притягує ще більше негативу у ваше «незадоволене життя».
-
О боже, це займе роки щоб отримати Але ж на PR не приймуть якщо вписана мамі до паспорта, так? Коли немає особистого закордонного
-
Спасибо большое, я уже написала письмо ему.
-
У середу, дівчина відмовилась від слотів і я через 3 хвилини вже його злапала. Але це було ще у середу
-
Просто жива черга? Ще два питання, будь-ласка Дитина 16 років (на той час буде 17 вже) може поїхати і бути присутньою у консульстві сама? І на подачу і на отримання? І, ми живемо у Галіфаксі, ми можемо у будь-яке консульство податись?
-
FD вы можете увидеть самостоятельно в своем gckey аккаунте. Трекер тоже можете на себя зарегистрировать , но от консультанта нужен будет временный разовый пароль для регистрации, который прийдет ему на почту. А Портал 1 с большой вероятностью прийдет консультанту - можно периодически его спрашивать на всякий случай.
-
Какие мои прогнозы? Я же не знаю о каком типе недвижимости и в каком городе идет речь. Но это в любом случае траты, которые нужно учитывать и расчитывать самому. Дома например тоже не везде дорожают. В пригороде Эдмонтона они дешевые как были так и остались. Расчитывать что через пару лет они вырастут в цене - очень оптимистично