PR CUAET
-
Тetiana [1773244552] попереджений (1 з 3).
-
/warn
-
Так😅але мене швидко дія пускала Так що для мене це все відбувалось дуже швидко Три слоти я поміняла за 1.5 години. Цим методом При тому що сам код у вівторок я лиш чекала 2 години🤣 Але, я почала це робити коли люди лапали у Едмонтоні, і відмовлялись у Торонто. Я не знаю чи зараз Вам допоможе цей варіант
-
Пробував отримати слот в консульстві то написано що треба оновити данні в "оберіг", тоді можна буде отримати слот... в когось було таке?
-
Я спрашивал про Ваш прогноз на весну - лето
-
А я написала, что я ожидаю хорошего роста цен в Альберте? Я написала что уверена, что продавать ближайшие 5 лет мне не придется. Продам, когда будет выгодно. Но когда у человека непонятки со статусом - у него нет такой возможности "дождаться выгодного момента". Ну и опираться на то что там Трамп якобы говорил (кстати именно так он не говорил). То так себе прогнозы по надежности)
-
и Вы каждый раз для дии крутили лицом перед камерой телефона чтоб она снова Вас пустила - так?
-
Доброго дня, скажіть чи приходять повістки в резерв+? І чи можна зараз його оновити... бо раніше були проблеми зі входом.
-
Кожен самостійно ухвалює рішення щодо подання за гуманітарною програмою, виходячи зі своїх обставин та можливостей. Прошу поважати особистий вибір кожного. Тому, якщо у вас є критичні зауваження, будь ласка, збережіть їх при собі або обговоріть їх у приватному порядку, щоб уникнути непорозумінь.
-
Підкажіть будь ласка, якщо слот зловив у вівторок, слот на 19.11 Але за 7 днів не прийшло підтвердження. Чи це норма?
-
Щоб змінити прізвище - робите апостиль свідоцтва про шлюб - переклад його на Україні мови- знову апостиль на українця версію, потім на підставі цього- міняєте внутрішній украінский паспорт ( в Европі чи в Україні), індифікаційний код-закордонний паспорт- а потім дані в PR card ( на сайті Canada.ca є розʼяснення). Ми поки щє цей крок не наважилися зробити🤪. В Канаді не обовʼязково міняти прізвищє. Може щось забула- але начеб так🤔