PR CUAET
-
У листі-запрошенні має бути посилання на запис
-
Підскажіть будь ласка , стосовно відправки паспорту через сервіс Укрпошта. Після замовлення треба заповнити заяву і відправити її до консульства розлом з квитанцією про сплату. Але після оплати виявилось що на лінку на сайті консульства ніякої заяви нема ( помилка 404). Хтось з таким стикався? Де взяти заяву? Може у когось залишився файл?
-
здача в Service Canada
-
А жіночка коли слот зловила?
-
От і мої вчора так їхали..малий зібрав всі документи з копіями, але без резерву. Сподівався хоча б на допомогу з тією заявою до ТЦК, але не склалося🫠він виїхав з України, коли йому було 14..що тепер робити - ніхто не знає
-
Робили, не проходить. Він не каже правильно, що йому шепчуть, бо погано чує.
-
маю в торонто слот через 2 тижня, знятий з обліку без підстав (в приписном є печатка про облік а в базі немає чомусь, qr формується) розумію що пошле мене на всі сторони але попитка не питка
-
Хто оновлював резерв+ нещодавно? Чи все ок у вас?)
-
Знайшла. Дуже дякую всім за допомогу.
-
Може в Торонто є якийсь шанс..хоча б щоб вислухали і дали змогу пояснити ситуацію
-
Я считала, я через год продала и осталась все равно в большом плюсе, но это было вот год назад на росте как раз
-
потім офіцер може запитати нову, іноді і без відвідування України 🤷♀️
-
У мене є запис в Оттаву на 28 листопада, я б з радістю обміняла його на Едмонтон😕
-
Залежить від послуг. Знаю що завірку довідок не приймали якщо не той окрууг. По іншиз питаннях не стикався - не знаю. Питайте в них напряму
-
Ми в очікуванні AOR.Дружина мусить злітати в Україну на пару тижнів.Питання-чи потрібно робити довідку про несудимість їй ще раз?
-
Були, знаю людей що зловили
-
Так було багато на пів року вперед
-
12 листопада, як тільки запустили нову програму
-
Привіт. Чи були слоти на Едмонтон? Чи вдалося зловити?
-
Я нічого не знала, просто зайшла перевірити слоти, як завжди. А мене перекинуло в нову систему. Здивувалася. Зайшла в цю групу почитати смс - побачила обговорення нової системи. Зареєструвалася
12 Jan 2024, 17:45
329210/463198
4 minutes ago