PR CUAET
-
Що робити коли пробуєш реєструватись на сайт консульства і код вже 3ій день не приходить? Кнопку відправити код повторно сто разів нажимали і почту теж перевірили
-
Доброго дня, хто вклеював візу дитині зсередини Канади, як довго чекати її моменту відправки паспорту до моменту його отримання вже з візою? І правильно я розумію, вклеюють тількі в Оттаві?
-
Canada Post приймає платежі! Я щойно сплатила Money Order 🙏🏻
-
172cad (паспорт для дорослого) Підтвердження отримала лише в кабінеті (запис на оформлення за 3 дні)
-
Подскажите пожалуйста, у кого вчера в Дие пропали все документы - сегодня уже появилось все?
-
Чому ви так подумали?
-
www.youtube.com/watch?v=JdsrQJCZM6k
-
Скажіть будь ласка, ви отримали на почту підтвердження слоту а потім оплатили ? Чи просто оплатили і яку суму? Дякую 🙏🏼
-
Абсолютно провальна комунікація консульства. Не як з людьми з нами поводяться 😥 Час не повідомляють. Едмонтон взагалі не у вівторок а в середу відкрився. 🤷🏼♀️Консульство: "Коли хочу, тоді і включаю слоти"
-
Так, об 11 ранку у вівторок з'явилась Оттава/Торонто, а у середу об 11 ранку Едмонтон.
-
Зробіть пошту Yahoo, в мене таким чином вийшло
-
Доброго дня. Читаю групу, але не можу знайти повну відповідь на своє запитання. У сина закінчується паспорт у вересні наступного року. Визітор виза також. Вдалося зловити слот на паспорт у грудні, після 7 місяців кожнодених спроб. Хвилююся, що до 31 березня його паспорт не приїде. Ми з чоловіком будемо подавати на продовження work permit у березні. Якщо паспорт сина приїде пізніше чи дадуть йому нову візу? Як себе вести у цій ситуації?Поясніть, будь- ласка, я не можу зрозуміти
-
Добрий день, чи є слоти для Едмонтону чи це тільки для Оттави та Торонто?
-
Отримуємо CCB з 18 місяців знаходження а Канаді. PR status не маємо. Надсилали work permit and study permit.
-
Запитала у консульстві Оттави відносно черги у грудні, в мене 5 грудня, відповіли, що черга дійсна.
-
Ніяк. Це така ж провальна комунікація як і на Батьківщині.
-
Роздрукувати
-
Підкажіть,яка черга?
-
При тому що на оплату всього 7 днів дають
-
Статус дітей до 18 років повністю залежить від статусу батьків. Тобто ви можете подати на перміт сина коли завгодно, йому видадуть до кінця дії перміту батьків, якщо паспорт дозволяє
12 Jan 2024, 17:45
329298/457143
about a minute ago