PR CUAET
-
Чому ви так подумали?
-
Скажіть будь ласка, ви отримали на почту підтвердження слоту а потім оплатили ? Чи просто оплатили і яку суму? Дякую 🙏🏼
-
Абсолютно провальна комунікація консульства. Не як з людьми з нами поводяться 😥 Час не повідомляють. Едмонтон взагалі не у вівторок а в середу відкрився. 🤷🏼♀️Консульство: "Коли хочу, тоді і включаю слоти"
-
Так, об 11 ранку у вівторок з'явилась Оттава/Торонто, а у середу об 11 ранку Едмонтон.
-
Доброго дня. Читаю групу, але не можу знайти повну відповідь на своє запитання. У сина закінчується паспорт у вересні наступного року. Визітор виза також. Вдалося зловити слот на паспорт у грудні, після 7 місяців кожнодених спроб. Хвилююся, що до 31 березня його паспорт не приїде. Ми з чоловіком будемо подавати на продовження work permit у березні. Якщо паспорт сина приїде пізніше чи дадуть йому нову візу? Як себе вести у цій ситуації?Поясніть, будь- ласка, я не можу зрозуміти
-
Ніяк. Це така ж провальна комунікація як і на Батьківщині.
-
Роздрукувати
-
Статус дітей до 18 років повністю залежить від статусу батьків. Тобто ви можете подати на перміт сина коли завгодно, йому видадуть до кінця дії перміту батьків, якщо паспорт дозволяє