PR CUAET
-
Доброго дня. Читаю групу, але не можу знайти повну відповідь на своє запитання. У сина закінчується паспорт у вересні наступного року. Визітор виза також. Вдалося зловити слот на паспорт у грудні, після 7 місяців кожнодених спроб. Хвилююся, що до 31 березня його паспорт не приїде. Ми з чоловіком будемо подавати на продовження work permit у березні. Якщо паспорт сина приїде пізніше чи дадуть йому нову візу? Як себе вести у цій ситуації?Поясніть, будь- ласка, я не можу зрозуміти
-
Добрий день, чи є слоти для Едмонтону чи це тільки для Оттави та Торонто?
-
Отримуємо CCB з 18 місяців знаходження а Канаді. PR status не маємо. Надсилали work permit and study permit.
-
Запитала у консульстві Оттави відносно черги у грудні, в мене 5 грудня, відповіли, що черга дійсна.
-
Ніяк. Це така ж провальна комунікація як і на Батьківщині.
-
Роздрукувати
-
Підкажіть,яка черга?
-
При тому що на оплату всього 7 днів дають
-
Статус дітей до 18 років повністю залежить від статусу батьків. Тобто ви можете подати на перміт сина коли завгодно, йому видадуть до кінця дії перміту батьків, якщо паспорт дозволяє
-
Вибачте 😳
-
Дуже вам дякую за відповідь!
-
Вы ошиблись ответом? Речь в той переписке шла о важности статуса, потому что если есть ПР - CCB получают с 1-го месяца пребывания
-
Ні Хіба що з refugee status
-
Привіт Скажіть будь ласка а якщо людина зловила слот на своє ім'я і хочу віддати його інщій людині. 1. Чи так можно? 2. Чи треба міняти ім'я
-
Заява в «курєрській доставці» була
-
Друзі привіт як справи з дією вас зараз ,чи досі закордоний паспорт відсутній?
-
Калгарі, хтось їде в Едмонтон наступного тижня забирати паспорт? Візьміть пасажира 🥹
-
Там проблема не в оплаті а в офіцері АА28941
-
Привіт, В когось так було— третій день поспіль на будь-який обраний мною слот пише «на жаль, цей час вже зайнятий» Як забронювати??
-
Все вірно, при подачі
12 Jan 2024, 17:45
329309/457143
about a minute ago