PR CUAET
-
А есть где-то в ветках информация этих апликантов с отказами? Интересно понимать причины отказа
-
Видача теперь по запису і менше днів блін. По понеділкам було зручно, на свята якраз махнути туди сюди з іншої провінції а теперь посеред тижня.
-
Будь ласка, підкажіть. Я не слідкувала за новинами. Це для кого продовжено? Всім по куает, чи для тих, хто приїхав до після березня 2024?
-
Паспорт старше 16 років
-
Вибачте, але уточнюю, якщо чоловік отримав слот на себе то ми можемо подати на дитину в консульстві, а при броні нічього не змінюєм?
-
Вчера пропали, вчера и появились.
-
Це що потрібно все на відео знімати, коли в консульстві, щоб докази були що віддав?
-
То виходить що вони його анулювали, раз вийшло зробити новий, а потім вже загубили
-
Якщо маєте посилання на перелік документів з оф.сайту буду дуже вдячна, щось не можу знайти
-
А навіщо апостиль? Це ж буде marriage license і офіційно у Канаді. А Українські документи я думаю можно потім переробити на підставі шлюбу закордоном.
-
Мій новий вже є, але ще не доставлено. Ото і подзвонили бо кажуть принесіть паспорт при отриманні чи заяву в поліції. Написала їм листа що паспорт я віддала при подачі хай дивляться
-
Всім привіт, підскажіть будь ласка За скільки часу потрібно подаватись на продовження візи якщо вона закінчується в серпні 2025 року Можна починати подачу вже чи краще весною? І скільки часу це займе від подачі до отримання паспорту на руки? Дякую дуже
-
помітка не на обліку)
-
Якщо кюар формується і є помітка на обліку, в чому проблема? Чи я не вірно зрозуміла🙈
-
Жесть, якщо не знайдуть, ви новий не замовите, тільки віддавати теперішній
-
Дякую
-
Ця інформація є на сайті
-
Мені до речі вчора залишили голосове з Торонто що у мене система бачить 2 паспорти, а я їм другий віддала під час подачі. Написала їм сказала нехай шукають бо я віддала дівчині при прийомі доментів
-
Реально? Нужно связаться с ними
-
Привіт! А як через Європу можна його зробити?
12 Jan 2024, 17:45
329338/474652
6 days ago