PR CUAET
-
Не бачу щоб багато ...знайшла 2 рази, але я так розумію, що немає точної інформації. 3 чи 6 місяців, чи рік
-
Вибачте не зовсім зрозумів про що ви. Ви про POE - Port of Entry?
-
Залеєить що ви там робили. Якщо навчалися чи працювали, то знімуть. Відмовляти не мали б, хіба є якісь підтверджені сумніви ваших намірів жити в Манітобі.
-
Пройти біометрію і мед екзамин коли буде запит. І те і інше можна зробити в Україні. (також його документи будлуть потрібні, паспорт, свідоцтво про народження, довідка про несудимість, і тд і тп) Потім по завершенні процесу надати паспорт в ВАК на вклейку іміграційної візи. Коли отримає візу буде 6 місяців щоб зявитися в Канаду і отримати статус резидента при перетині кордону (лендінг)
-
Це по цивільному праву, але для іміграційні питання, це федеральне іміграційне право, і там чітко 1 рік не залежно від провінції.
-
Дякую вам за швидку відповідь!
-
Для Іміграції 1, для інших частин права по різному, там можуть бути різні вимоги для податкової наприклад ніж для іміграції.
-
Підходить. Головне щоб офер був на постійну роботу.
-
Це буде залежить від того який апрентіс. Якщо посада не маж обовязкової ліцензії чи сертифікації, і вас просто назвали апрентісом - тоді зараховується. Але якщо у вас є паралельно навчання хоча б 15 год в тиждень, або ваша робота є практикою для навчання, або якщо робота яку ви робите потребує обовязкової ліцензії, тоді ні
-
Скористуйтесь пошуком, тут це питання піднімалось багато разів.
-
Скільки часу дійсна довідка, зроблена через Українське консульство?
-
Пишу вам у приват
-
В мене немає ID Card, тому я з паспортом та Канадським телдефоном реєстрував Моно Банк, і тоді заходив через них.
-
Неодноразово подавали з цією довідкою з консульства без перекладу, запитань поки що не було.
-
9ий рік чекаю ))) Буду зараз по програмі для Українців подавати
-
Можна спробувати на кордоні, але вони не завжди це хочуть робити. Але якщо вийде, то зекономите нові 2-6 тижнів очікування
-
Ні, тому що якщо ви працюєте та вчитесь на апрентіс, то вам в кінці треба отримати ліцензію. А умови програми (принаймі по AOS) мати ліцензію, якщо професія того потребує.
-
Точніше тепер це називається IRCC Account
-
Так на звичайну візу через MyCIC account
-
t.me/petrova_celpip
12 Jan 2024, 17:45
32936/474652
19 days ago