PR CUAET
-
В нас вийшло 2 тижня
-
Люди,,,, я так чекала ,,,, та мала надію що це все закінчиться, и людина може взяти цей слот,,,, нет …… я знов его не зловила Що робити?????
-
Получается да. Мы в августе это не сделали, я не знала что люди апрель/май получат свои паспорта не в сентябре, а в ноябре… 1.5 года моя семья как и большинства тут занимается вопросом паспорта. Наплыв в консульство не уменьшается, так как одни и те же люди топчут одну и ту же тропу 😂Сотрудники консульства уставшие, КПД 0, забывших дорогу этой тропы 0 😂 мы как по кругу ходим сначала очереди - в конец 😂
-
Дуже дякую!
-
Вітаю . Сьогодні була у Кеннеда пошт щоб купити конверт для доставки паспорта. Сказали що з сьогоднішнього дня в них страйки, 🤦♀️🤦♀️шо не день то новості як то кажуть . Порекомендували краще купити конверт у FedEx чи DHL. Що порекомендуєте ? Як правильно замовляти ту доставку в DHL?
-
Написала в особисте
-
Звичайною поштою без курʼєра.
-
А ви потом чи курʼєром відправляли? Хочу розуміти може є якісь варіанти як швидше
-
Дякую
-
Міграційний консультант @OstapBosak спеціально зробив пост на цю тему‼️‼️‼️ t.me/prcuaet/82571/279271 Вчора обновили сторінку з правилами подачі для CUAET: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures.html А саме додали вже тепер офіційне підтвердження що подаватися на продовження можуть ті хто отримав CUAET до Лютого 2024го, і хто прибув в Канаду до кінця Березня 2024го. Інструкції з подачі на новий чи продовження старого перміту можна знайти тут: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/ukraine-open-work-permit-march-31.html Судячи з інформації на сайті подаватися на новий перміт можна до кінця березня 2025го року. Якщо на ваших пермітах залишилося менше року, я б рекомендував подаватися вже зараз. Якщо ж у вас 1,5-2 роки є в запасі, можливо є зміст почекати і податися пізніше, щоб максимально продовжити час перебування в Канаді. Якщо вам потрібна наша допомога в подачі заявки, звертайтеся