PR CUAET
-
Доброго всім вечора. Допоможіть розібратися. Маю запис на отримання довідки про несудимість. В нас є довідка з мокрою печаткою хочемо у консульстві її перекласти. Скільки потрібно оплатили? Бо зара на сайті не можу знайти інформацію. Якщо ми бажаємо пришвидчений переклад скільки треба проплатити?
-
Якщо є бан/мʼют - це не адміни чату, а скоріш блок тг
-
Я не знаю. Питаю тут. Думала може можна доставку заказати.
-
Група доброго вечора маю питання до того хто продовжував visitor record без батька там вимагають документ від батька .хто підкаже як його зробити і загальна сума на 2 дітей і мій work permit склав 1200 дол.Напишіть чи у вас так вийшло
-
CELPIP це CLB 😉
-
Але може що все вирішилось, і відмови були з інших причин….
-
Памʼятаю в цій групі чоловік писав, що буде перший кому відмовлять, коли дружина не давала дозвіл на доньку, щось там з доками було, і вчасно не міг їх надати:((((((( дуже шкода😞
-
Скажіть, будь ласка, скільки часу можуть лежати паспорти в консульстві чи є якийсь певний час за який потрібно прийти і їх забрати?
-
Доброго всім вечора, дозвольте запитати, якщо вносиш зміни в 5710 після валідації, це нічого страшного, тобто чи можна просто повторно валідувати форму, щоб збереглася оновлена інформація?Дякую заздалегідь