PR CUAET
-
Шкода
-
Немає перекладу в консульстві. Вони просто дають свою довідку. Але наявність довідки з дії прискорює процес. Про прискорення цієї процедури за додаткову оплату взагалі не чула
-
В мене таке саме, я навіть зарегувався в Резерв+ і це не допомогло. Резерв + каже, що немає про мене даних і треба йти в ТЦК. Пробував через Дію, такий же результат. Хтось знає , як вийти з цього замкнутого кола? 😀. Їхати до України і ставати на облік там, це не варіант. Тоді вже паспорт непотрібен. 😀
-
Хоч комусь щастить)
-
Мій чоловік працює вже майже 2 роки на будові. Постійно на вулиці, у будь яку погоду. Фактично як помічник карпентера. Але податися може на AOS тільки як construction laborer 😢.
-
🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️ Дата: 17 листопада Час: 18:00 по Торонто Програма вебінару: Обговорення Express Entry та STEM-відбору. Програми без вимог до знання мови Провінційні програми в: - Онтаріо - Альберті - Атлантичних провінціях Як заявити робочий досвід за кордоном як FOP Як подати заяву на PR, якщо ви не працюєте на канадського роботодавця Приєднуйтесь, щоб дізнатися більше про шляхи імміграції до Канади! Вебінар від Barbican Immigration us06web.zoom.us/webinar/register/WN_WQel9J6PTeWl5nA7RILT5g