PR CUAET
-
🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️ Дата: 17 листопада Час: 18:00 по Торонто Програма вебінару: Обговорення Express Entry та STEM-відбору. Програми без вимог до знання мови Провінційні програми в: - Онтаріо - Альберті - Атлантичних провінціях Як заявити робочий досвід за кордоном як FOP Як подати заяву на PR, якщо ви не працюєте на канадського роботодавця Приєднуйтесь, щоб дізнатися більше про шляхи імміграції до Канади! Вебінар від Barbican Immigration us06web.zoom.us/webinar/register/WN_WQel9J6PTeWl5nA7RILT5g
-
🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠 ЕДМОНТОН Долучайся до крутої ініціативи: Привіт усім, Сьогодні вихідний, а це означає знов в дорогу по пляшки😅 прошу допомогти мені тим самим допомагати нашим військовим які захищають нашу країну 🫡 я збираючи пляшки абсолютно усі кошти передаю волонтерам в Україну які забезпечують усім необхідним ( від одноразових душей і серветок до дронів і зборів на авто) Тому чекаю в приватних повідомленнях усіх бажаючих ❤️ www.instagram.com/knsh_vlad?igsh=MWducHVtczg1bTdvaA%3D%3D&utm_source=qr Гарних усім вихідних 😎
-
Вибачте я не правильно вас зрозуміла я думала ви про подачу писали
-
А если кто-то ради забавы будет в графе на получение забирать все слоты -просто испытать систему как выглядит окошко светлых цыфер и темных подтверждение что слот словлен?! А очередь на получение паспорта будет офигивать почему нет слотов и не возможно их поймать, чтоб забрать паспорт
-
А раніше не було слотів чи вам потрібно саме на квітень?
-
Можно в любой walk-in clinic проверить активная ли карточка… мне на самом деле тоже интересно, хочу маме сделать, но она будет выезжать Надолго, не знаю, как поступить…
-
Вітаю))) Прибув, це можна вже отримувати 🔥
-
В Торонто так само до кінця листопада без черги а далі по запису
-
Оо, це моя!!!