PR CUAET
-
Бо тоді виходить люди займуть багато вільних місць з надією що паспорт прийде але по факту його ще немає
-
Хочете, я вам в особисті скину людину, яка допомогає із сертифікатами, його іміграційний консультант порадила Александра Мельник. Сюди не моду, бо забанять, я вже один раз зробила таку дурню
-
Такі листи підтвердження вам прийдуть тричі за 30, 7 та 3 дні до прийому. Якщо не підтвердите слот автоматично анулюється 🥳
-
А є така функція хто подавався щоб забрати паспорт ти можеш записатись тільки коли паспорт прийшов в консульство а не просто собі як заманеться?
-
У меня муж также, только 2.5 года и как glazier, но подаемся как labourer.
-
До конца листопада все как раньше было, я думаю сможете забрать
-
Можливо з часом все налагодиться бо забрати паспорт швидше ніж на нього подаватись, тому можливо буде більше місць
-
Оо, щойно перевірила)) я теж отримала!!!
-
Добрий день. Досвідчені підскажіть будь ласка, як краще. Спочатку продовжити ворк перміт, а потім візу? Ворк перміт до 02/26, віза до 09/25.
-
Але ж все одно, подаватися можеш тільки на NOC construction laborer. А це, мабуть, без шансів зараз.
-
Ми також в січні і поки що тиша
-
Я ж кажу вони самі в шоці з нової системи
-
Ваш кабинет, не на почту приходит
-
Це зрозуміло. Але виходить, що досвід у 2 роки, які чоловік тут вже відпахав, коту під... Сумно це все.
-
А як вони допомагають ? Роблять фальшиву чи підготовкою до екзаменів? Напишіть мені цікаво якщо вони офіціально усе роблять
-
А для чого передивлятись, заходиш на сайт і ті що вільні чорним підсвічуються
-
Це ніякі не ліві шляхи, я таким не займаюсь. Не хочете не треба, ніхто ж не заставляє
-
Так якби бот і попереджав що з'явилися вільні слоти то піди усі попередивляйся ще чи вони дійсно вільні 🤣
-
Дякую, але не треба. "Ліві" шляхи нас не цікавлять.
-
На будівництві є багато професій, які не вимагають ліцензії: гіпсокартон, фарбування, шпаклювання, інсталяція підлог,... Ну якщо ви хочете складності, тоді вибирайте професії з ліцензією
12 Jan 2024, 17:45
329518/457144
less than a minute ago