PR CUAET
-
Це зрозуміло. Але виходить, що досвід у 2 роки, які чоловік тут вже відпахав, коту під... Сумно це все.
-
А як вони допомагають ? Роблять фальшиву чи підготовкою до екзаменів? Напишіть мені цікаво якщо вони офіціально усе роблять
-
А для чого передивлятись, заходиш на сайт і ті що вільні чорним підсвічуються
-
Дякую, але не треба. "Ліві" шляхи нас не цікавлять.
-
На будівництві є багато професій, які не вимагають ліцензії: гіпсокартон, фарбування, шпаклювання, інсталяція підлог,... Ну якщо ви хочете складності, тоді вибирайте професії з ліцензією
-
Ну тут вже часу назначеного не буде коли зʼявляються нові слоти і бот не буде виставляти коли зʼявляються вільні щоб забрати, тому я б так не думала
-
Вибачте,нічого не розумію,що далі робити?
-
Не можна подаватись коли ти учень по АОS Бо мій чоловік подався на учня карпентера але не можна тоді подаватись на АOS то закрили це питання
-
Слоти на "Забрати оформлений паспорт" розраховані на 5 хв на одну людину. Тож їх в 4 рази більше, ніж на подачу. Також, якщо ловлять слоти більшість, нас тут 190тис. То забирають вже набагато менше. До прикладу, вчора було багато слотів в Торонто на видачу з грудня і далі
-
То вже бот не допоможе?
-
Де вони познаходили такі роботи? У нас всі працюють в середині
-
Напишіть мені контакти в приват , ми знаємо цю організацію АІТ і все що треба для екзамену але важкість того ще не можемо знайти матеріал і як підготуватись правильно